Merhaba, sistemimi rekabetçi oyunlar(BF, CS vs) için yenilemek istiyorum. Düşük ayarlarda yüksek FPS için işlem gücü bildiğiniz üzere önemli. Bu noktada 15 bin TL bütçe ile CPU+anakart+RAM önerilerinizi bekliyorum. Çünkü güncel sistemimde çok darboğaz var. Diğer bileşenlerim var.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@HonesX hocam sanırım işlemcimiz biraz zayıf kaldı. Ramden kısılabilir 16 gb yapsak ilk aşama için iyi olabilir. Anakart fiyatlarını çok araştırmadım ama belki oradan da kısılabilirse daha iyi bir işlemci bulabiliriz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
@HonesX hocam sanırım işlemcimiz biraz zayıf kaldı. Ramden kısılabilir 16 gb yapsak ilk aşama için iyi olabilir. Anakart fiyatlarını çok araştırmadım ama belki oradan da kısılabilirse daha iyi bir işlemci bulabiliriz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.