15 bin TL tablet önerisi

SaraCH

Hectopat
Daha fazla  
Üniversitede kullanacağım. Ödev yapmak, slayt izlemek için vs. 15 bin TL'ye kadar bütçem var ancak bu bütçenin içinde kalem de dahil olmalı.

Ekran boyutunun bir önemi yok, önemli olan işlevi. Üniversiteyi bununla bitireyim istiyorum. Bunun yanında Huawei notebook kullanıyorum, ekosistem açısından faydalı olacaksa Huawei tercih edebilirim. Daha öncesinde MatePad 11.5S'e baktım ama sonrasında aşırı ısınma sorunları yaşayanlar olmuş, veya GBox ile ilgili sıkıntılar. O yüzden biraz korkuttu beni. Bunun yanında Samsung Tab S9 FE'ye daha yakınım. Sizin de verebileceğiniz bir tavsiye var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fe yi boşver hocam. 90hz tft ekran. Bişeyler izlerken okurken zevk vermez. İllallah ettirir.
Kalem ve klavyeli kılıfla birlikte satılan pad 9 var olabilir. 12 binlere kadar düştüğü oluyor.
Xiaomi de kalem olayı yok maalesef şu an
Huawei gbox da olan sıkıntılar eskisi gibi pek yok.
Ama yinede kafam ağrımasın dersen honor pad 9 derim.

Fe yi boşver hocam. 90hz tft ekran. Bişeyler izlerken okurken zevk vermez. İllallah ettirir.
Kalem ve klavyeli kılıfla birlikte satılan pad 9 var olabilir. 12 binlere kadar düştüğü oluyor.
Xiaomi de kalem olayı yok maalesef şu an
Huawei gbox da olan sıkıntılar eskisi gibi pek yok.
Ama yinede kafam ağrımasın dersen honor pad 9 derim.
gbox o kadar sıkıntı çıkartmıyorsa matepad 11.5s daha mantıklı olur o zaman hem de notebookla ekosistem oluşturmuş olurum.

GBox da sorun yaşayan da var yaşamayan da var birinci elden kullanmadığım için yorum yapamayacağım o fiyatta Huawei tabletler gerçekten güzel eğer bütçe biraz artarsa S9 bakabilirsiniz kalem yanında geliyor ekranı ve işlemcisi gayet iyi.

gbox o kadar sıkıntı çıkartmıyorsa matepad 11.5s daha mantıklı olur o zaman hem de notebookla ekosistem oluşturmuş olurum.
Kesinlikle.
aynen hocam. Pad 9 ile matepad en mantıklı gözüküyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı