15 bin TL tablet önerisi

Mutlaka incelemeni bekliyoruz hocam
Hocam detaylı biliyor musunuz bilmiyorum ama tablet bugün kargodan geldi ve kutu içeriğinde kalem yoktu. Ayrı mı almam gerekiyor ve ne kadar?

Mutlaka incelemeni bekliyoruz hocam
Huawei Matepad Air İncelemem;
Cihaz yaklaşık 3-4 saattir elimde. Açıkçası bekledifimden iyi. Gbox yerine microg ve aurora store kurarak android deneyimi elde ettim. Rahatça yükleyemediğim uygulama yok diyebilirim. Üzüldüğüm bir yanı ise kutu içeriğinden kalem çıkmaması. Ama bu daha çok benim beklentilerimle alakalı. Kalem geliyor sanıyordum meğer ayrı alıyormuşuz, yapacak birşey yok. Klavyesini çok beğendim ancak kılıf işini biraz daha düzgün yapabilirlermiş. Ayrıca şarjı beklediğimden hızlı tükeniyor. Zaten 144 hz olduğundan normal karşıladım. Kalemin siparişini birazdan vereceğim, umarım o kadar paraya değer. Ama tablet için konuşmak gerekirse android desteklememesi bana başta bir eksi gibi geldi ancak microg ve aurora store kurduktan sonra Android den farkı kalmadi 😁.

Benim tercih etmemin sebebi ekran kalitesiydi ve bunu da bana sundu. Ancak huaweinin zaten kullanmadığım bazı uygulamaları nedense düşük çözünürlük ile açılıyor onu düzeltemedim zaten çok da önemli değil. Kamerası bir tablete gore oldukça iyi. Kalem gelince onu da değerlendiririm.
İyi sosyaller...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı