ONVO 50OVF9000 50inc 127 cm 4K UHD Google Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ONVO 50OVF9000 50inc 127 cm 4K UHD Google Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Philips 50PUS8108 50" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri Biraz geçiyor ama kaliteli.Maksimum 15000 TL'ye televizyon bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Philips 50PUS8108 50" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri biraz geçiyor ama kaliteli.
Ama biri onvo biri philips. (fiyatı nasıl olduysa ben attıktan sonra 1 k artmış.)Android TV almak daha mantıklı geliyor IP TV için bir de bu televizyonlarda problem var diyorlar bilemedim.
Ama biri Onvo biri Philips. (fiyatı nasıl olduysa ben attıktan sonra 1 k artmış.)
Samsung veya LG televizyonlar güzel diyorlar öneririm.
Bana kalırsa tcl marka olarak onvodan daha iyi.
Bu nasıl.
Hangi modelleri peki hocam.
Bana kalırsa TCL marka olarak Onvo'dan daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.