15 bin TL'lik laptopa 30 bin TL'lik PC ile takas talebi geldi

vuprx

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarım MSI C12MO, i5 12.nesil Intel Iris XE, bu bilgisayarı 24 bine almıştım, 16 bine ilana koydum ve bilgisayarım RTX 3060 Ryzen 5 5600 PC takas teklifi geldi, sizce güvenmeli miyim? Sorun olup olmadığını nasıl anlarım? Adam acil satmak istiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2749.png
    IMG_2749.png
    211,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_2748.png
    IMG_2748.png
    313,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2615.png
    IMG_2615.png
    484,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2614.png
    IMG_2614.png
    414,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2750.png
    IMG_2750.png
    195,6 KB · Görüntüleme: 47
Gidip görmeyi talep et, ardından çalışıp çalışmadığını öğrenmek için almayı talep et, ne bileyim PC'yi kontrol et, belge imzala falan ama bence adama neden böyle bir teklif yaptığını sor, eğer ne bileyim falan gibi saçma bir nedense yok, güvenme ama adam eğer masaüstü sevmiyorsa, laptop istiyorsa, o zaman olabilir.

Baş başa bir takas olmuyor şöyle o bilgisayarın ekipmanlarıyla Max değeri 20k. O da Max değer. Sistem gayet eski ve o yazdığı 30 bin TL'ye 4060 5700x3D sistem toplanıyor. Eğer okula gitmyiceksen yaşın küçükse kasayı yapıştır üzülmezsin.

Gidip görmeyi talep et, ardından çalışıp çalışmadığını öğrenmek için almayı talep et, ne bileyim PC'yi kontrol et, belge imzala falan ama bence adama neden böyle bir teklif yaptığını sor, eğer ne bileyim falan gibi saçma bir nedense yok, güvenme ama adam eğer masaüstü sevmiyorsa, laptop istiyorsa, o zaman olabilir.
Neden Teklif Düşünüyorsunuz dedim cevap olarak bunu verdi: "Nakit lazım elime bilgisayar da şuan kenarda boş duruyor yolculuk da yaptığım için laptop daha çok işime yarayacak"

Baş başa bir takas olmuyor şöyle o bilgisayarın ekipmanlarıyla Max değeri 20k. O da Max değer. Sistem gayet eski ve o yazdığı 30 bin TL'ye 4060 5700x3D sistem toplanıyor. Eğer okula gitmyiceksen yaşın küçükse kasayı yapıştır üzülmezsin.
Oyun geliştiricisiyim hocam işimi görür dimi?

Neden Teklif Düşünüyorsunuz dedim cevap olarak bunu verdi: "Nakit lazım elime bilgisayar da şuan kenarda boş duruyor yolculuk da yaptığım için laptop daha çok işime yarayacak"

Eğer unreal engine 5 İle sağlam grafikli bir şeyler yapmıyorsaniz hayli hayli yetecektir. Şu anki laptopunuz da hayli hayli yeter

Eğer Unreal Engine 5 ile sağlam grafikli bir şeyler yapmıyorsaniz hayli hayli yetecektir. Şu anki laptopunuz da hayli hayli yeter.

Unreal Engine 4.26 kullanıyorum şu anki bilgisayarım motorda 20FPS civarı bir şey alıyor. Visual Studio'da kod yazarken sorun yaşamıyorum ama ne zaman editore döneyim FPS 20'lere düşüyor.

o zaman mantıklı bir cevap ve laptopa geçmek istemeside mantıklı hocam yani size kalmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı