Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 738 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #11 Nurettin bey dedi: Bu fiyata neyini beğenmediniz hem de full sistem? Ben de halen kullanıyorum benzer sistemi, her işimi görüyor oyun dahil. Genişletmek için tıkla... 13 yıllık islemci kullanıyor, ekipmanlar zaten rezalet, kullanılan diğer bileşenler de 2.el.
Nurettin bey dedi: Bu fiyata neyini beğenmediniz hem de full sistem? Ben de halen kullanıyorum benzer sistemi, her işimi görüyor oyun dahil. Genişletmek için tıkla... 13 yıllık islemci kullanıyor, ekipmanlar zaten rezalet, kullanılan diğer bileşenler de 2.el.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #12 Darzanis dedi: İşlmeci seninle yaşıt neredeyse pek çok oyunu açmaz, ayrıca ekran kartının driver desteği bu sene bitecek. Genişletmek için tıkla... Pugg ve Counter-Strike yüklü gayet akıcı oynanıyor. Ve de yeterli.
Darzanis dedi: İşlmeci seninle yaşıt neredeyse pek çok oyunu açmaz, ayrıca ekran kartının driver desteği bu sene bitecek. Genişletmek için tıkla... Pugg ve Counter-Strike yüklü gayet akıcı oynanıyor. Ve de yeterli.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 738 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #13 Nurettin bey dedi: Pugg ve Counter-Strike yüklü gayet akıcı oynanıyor. Ve de yeterli. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi olabilecekken parayı çöpe atmaya ne gerek var?
Nurettin bey dedi: Pugg ve Counter-Strike yüklü gayet akıcı oynanıyor. Ve de yeterli. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi olabilecekken parayı çöpe atmaya ne gerek var?
D Darzanis Femtopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #14 Nurettin bey dedi: Pugg ve Counter-Strike yüklü gayet akıcı oynanıyor. Ve de yeterli. Genişletmek için tıkla... onlar basit oyunlar çünkü, bu zamandaki hiçbir oyunu açmaz
Nurettin bey dedi: Pugg ve Counter-Strike yüklü gayet akıcı oynanıyor. Ve de yeterli. Genişletmek için tıkla... onlar basit oyunlar çünkü, bu zamandaki hiçbir oyunu açmaz
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #15 Owium dedi: 13 yıllık islemci kullanıyor, ekipmanlar zaten rezalet, kullanılan diğer bileşenler de 2.el. Genişletmek için tıkla... 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim.
Owium dedi: 13 yıllık islemci kullanıyor, ekipmanlar zaten rezalet, kullanılan diğer bileşenler de 2.el. Genişletmek için tıkla... 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 738 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #16 Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Göremezsin çünkü söylemezler
Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Göremezsin çünkü söylemezler
D Darzanis Femtopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #17 Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... bu firmalar genellikle fırsatçılardır
Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... bu firmalar genellikle fırsatçılardır
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.715 Makaleler 7 Çözümler 117 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #18 Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... 13 yıllık işlemci nasıl sıfır olacak? Ekran kartı içinde geçerli bu durum.
Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... 13 yıllık işlemci nasıl sıfır olacak? Ekran kartı içinde geçerli bu durum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 19 Temmuz 2025 #19 Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Sıfır 1050 Ti mi var?
Nurettin bey dedi: 2.el olduğunu nereden çıkardınız satışta öyle bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Sıfır 1050 Ti mi var?
D Darzanis Femtopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #20 yusuf7878 dedi: 13 yıllık işlemci nasıl sıfır olacak? Genişletmek için tıkla... Sıfır olsa da sonuçta 13 yıllık zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2025
yusuf7878 dedi: 13 yıllık işlemci nasıl sıfır olacak? Genişletmek için tıkla... Sıfır olsa da sonuçta 13 yıllık zaten.