15 bin TL'ye 2K 240Hz monitör önerisi

flowhakerz

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, monitörlerden neredeyse panel olsun IPS nedir olsun vs. hiç anlamıyorum ama bu monitör güzel gibi gözüktüğü için burada anlayan arkadaşlara sormak istedim. Fikirleriniz nelerdir? Veya 2K 240Hz başka hangi monitörleri önerirsiniz(Curved monitör hariç) maksimum 15k olacak şekilde bir bütçem var. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
32" istersen LS32BG65 oneririm.
27" istersen de LS27BG65.

Bahsettiğiniz monitörün bir sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum YT'den incelemelerine bakabilirsiniz.

Önerdiğin monitörler VA panel arkadaşın bütçesi 15k imiş o fiyata VA panel almak iyi olmaz gibi.

@murat.r5 VA diye kotu olacak diye bir şey yok. Attigim model cogu IPS'ten daha iyi.

VA panel olduğunu için kötü olduğunu söylemedim o fiyata VA panel alınmaz dedim ki arkadaşın beğendiği üründe ASUS onun üstüne senin önerdiğin pek olmadı gibi.

Teşekkür ederim fakat yazmayı unutmuşum Curved monitör kullanmayı pek düşünmüyorum.

@flowhakerz O halde G274QPX oneririm.

O fiyata VA panel alınmaz dedim ki arkadaşın beğendiği üründe ASUS onun üstüne senin önerdiğin pek olmadı gibi.
Bir urunun alinabilirligini, VA veya IPS olmasi belirlemez. Modeller arastirilir, iyi olan alinir. VG27AQML1A'dan daha iyi bir monitor Odyssey G6.

Diğer monitör konularında yazılarınızı gördüm de bu konu hakkında bilgili gibisiniz. Kısaca benim attığım monitör yerine neden bu yazabilir misiniz ne farkı var biraz anlamak istiyorum. Belki çok açıklamaya uğraşmak istemezsiniz diye kısaca diyorum yoksa uzun uzun öğrenmeyi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…