Layspa Decapat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #11 Sauron u anlamak dedi: İade ettin mi? Ben olsam ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ölü piksel üç tane olmadığı sürece iade almıyolarmış.
Sauron u anlamak dedi: İade ettin mi? Ben olsam ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ölü piksel üç tane olmadığı sürece iade almıyolarmış.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 11 Temmuz 2024 #12 Layspa dedi: Hocam ölü piksel üç tane olmadığı sürece iade almıyolarmış. Genişletmek için tıkla... Nereden almıştınız hocam öyle şey mi olur.
Layspa dedi: Hocam ölü piksel üç tane olmadığı sürece iade almıyolarmış. Genişletmek için tıkla... Nereden almıştınız hocam öyle şey mi olur.
Layspa Decapat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 Ben almadım, abim aldı ve ona öyle demişler. Zaten şu an istesem de edemem hocam, neredeyse 7 ay oldu.
Ben almadım, abim aldı ve ona öyle demişler. Zaten şu an istesem de edemem hocam, neredeyse 7 ay oldu.
N nVr Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 395 Yer İstanbul 12 Temmuz 2024 #14 PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PC Kolik | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PC Kolik | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com