2K monitör ihtiyacımda birkaç model arasında kaldım. Hemen hemen aynı fiyatlar o yüzden aradaki farka takılmıyorum. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum önceliğim netlik, renk canlılığı ve doğruluğu.
Samsung G65B gördüğüm kadarıyla çok sevilen bir model. Fakat ne kadar iyi VA panel de olsa bir IPS değildir düşüncesindeyim o yüzden değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
2K monitör ihtiyacımda birkaç model arasında kaldım. Hemen hemen aynı fiyatlar o yüzden aradaki farka takılmıyorum. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum önceliğim netlik, renk canlılığı ve doğruluğu.
Samsung G65B gördüğüm kadarıyla çok sevilen bir model. Fakat ne kadar iyi VA panel de olsa bir IPS değildir düşüncesindeyim o yüzden değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Aktif olarak da BF4, assetto ve ets2 oynuyorum senelerdir. 165-180 hz ler bile şuan için bana fazlasıyla yeterli ama ileriye dönük ne olur bilemiyorum tabi.
Aktif olarak da BF4, assetto ve ETS 2 oynuyorum senelerdir. 165-180 Hz'ler bile şu an için bana fazlasıyla yeterli ama ileriye dönük ne olur bilemiyorum tabii.
Geçen cafede ultrawide monitör denedim, asettoda çok keyifliydi. ETS'de de büyük ihtimal öyledir ultrawide da bakabilirsiniz eğer bu oyunlarda gidip geliyorsanız.
Teşekkür ederim öneriniz için, inceleyeceğim hocam.
Bu sene değiştirmem ama seneye muhtemelen upgrade yapabilirim, almışken iyi olsun bir kaç sene sorunsuz kullanayım istiyorum.
1K koysa 260 Hz QHD Philips alacak, 1500 koysa AOC alacak, neden bunu alsın?
Geçen cafede ultrawide monitör denedim, asettoda çok keyifliydi. ETS'de de büyük ihtimal öyledir ultrawide da bakabilirsiniz eğer bu oyunlarda gidip geliyorsanız.
1K koysa 260 Hz QHD Philips alacak, 1500 koysa AOC alacak, neden bunu alsın?