5070 Ti gibi bir kart alıp attığım bileşenleri almak biraz tuhaf bence.
2kda bile darboğaz yapiyor diye biliyorum r5 9600x fln lazim buraya2K yetecektir 4K şart değil.
2k kurtarır.Alsa bile darboğaz var 4k monitör lazım
2K çözünürlükte sadece oyun oynanacaksa çok mantıksız değil. Şöyle bir şey var ki 3060 serisinden sonra NVIDIA o kadar kötü 60 serisi kart çıkartıyor ki kimsenin alası da gelmiyor. İnsanlar hala ikinci elde temiz 3060 12 GB kovalıyor
2K'da bile darboğaz yapiyor diye biliyorum R5 9600X falan lazim buraya
Evet 2k yetermis wukong rdr gibi oyunlarda bizde aydınlandıkBen 5070 alıp daha kaliteli bileşenler alırdım tabii herkesin kendi kararı bir şey diyememAMD babadır
2K yeterli olur hocam.
İşlemciler kolay bozulmuyor ama am5 islemcilerin 2.ellerinin uygun olduğunu sanmiyorumİşlemci için ikinci ele güvense Ryzen 5 yerine Ryzen 7 de alabilir aslında da, artık arkadaşa kalmış.
Evet 2K yeter mis Wukong RDR gibi oyunlarda bizde aydınlandık.
Evet 2K yeter mis Wukong RDR gibi oyunlarda bizde aydınlandık.
İşlemciler kolay bozulmuyor ama AM5 islemcilerin 2.ellerinin uygun olduğunu sanmiyorum.
7500F garip bir işlemci, kendisini bende pek anlayamadım. AMD bu işlemciyi Çin pazarından globale taşımakla biraz kendi topuğuna sıkar gibi oldu.
2K çözünürlükte sadece oyun oynanacaksa çok mantıksız değil. Şöyle bir şey var ki 3060 serisinden sonra NVIDIA o kadar kötü 60 serisi kart çıkartıyor ki kimsenin alası da gelmiyor. İnsanlar hala ikinci elde temiz 3060 12 GB kovalıyor
7500F garip bir işlemci, kendisini bende pek anlayamadım. AMD bu işlemciyi Çin pazarından globale taşımakla biraz kendi topuğuna sıkar gibi oldu.
Çok uygun değiller ama yine hemen hemen aynı paraya Ryzen 7'de kovalanabiliyordu. Ben 8400F almıştım 3K ya.
Çok uygun değiller ama yine hemen hemen aynı paraya Ryzen 7'de kovalanabiliyordu. Ben 8400F almıştım 3K ya.
8400F okdr iyi degilde ilk çıktığı fiyat zamaninda aldiysan bayağı iyi almışsın ekran karti piyasasi gibi degilse bakılabilir.
Fiyatlar hakkında çok bilgim yokmuş shfhfhdf Bütçe 20k gibi esneyebilir benim derdim en aza darboğaz olmadan ne olur. Teşekkürler yazdığınız içinBen mi yanlış anladim 15kya islemci anakart RAM M.2 kasa Power sogutucu mu alacaksın? İnno3d modeller genelde %1 oc yapiyor 50 mhz fln cok ipleme onu
Hocam teşekkürler dediğin gibi bu kadar düşmek saçma olucak fakat ben maksimum fps/tl için bu yolu istedim oynayacağım oyunlar AAA oyunlar 2k ekranda. fps yok rekabetçi ancak fortnite oynarım. bütçeyi 22k bandına çıkarsak 32gb ram işlemci 7600 yapsak attığınız anakart yeterli gelir mi? soğutucuğuyu da yükseltebilirimAMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 17k. 5070 Ti alıp bu bileşenleri almak biraz saçma olacak gibiKioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapılabilir zaten hocam fakat bütün bütçeyi ekran kartına ayırıp yanındaki bileşenleri bu kadar kısmak bana saçma geldi.
5070 Ti gibi bir kart alıp attığım bileşenleri almak biraz tuhaf bence.