15 bin TL'ye 5070 Ti üzerine PC toplama önerisi

Bütçe
15.000
5070 Ti gibi bir kart alıp attığım bileşenleri almak biraz tuhaf bence.

2K çözünürlükte sadece oyun oynanacaksa çok mantıksız değil. Şöyle bir şey var ki 3060 serisinden sonra NVIDIA o kadar kötü 60 serisi kart çıkartıyor ki kimsenin alası da gelmiyor. İnsanlar hala ikinci elde temiz 3060 12 GB kovalıyor

Ben 5070 alıp daha kaliteli bileşenler alırdım tabii herkesin kendi kararı bir şey diyemem AMD babadır

2K'da bile darboğaz yapiyor diye biliyorum R5 9600X falan lazim buraya

2K yeterli olur hocam.

Ben 5070 alıp daha kaliteli bileşenler alırdım tabii herkesin kendi kararı bir şey diyemem AMD babadır

2K yeterli olur hocam.
Evet 2k yetermis wukong rdr gibi oyunlarda bizde aydınlandık

İşlemci için ikinci ele güvense Ryzen 5 yerine Ryzen 7 de alabilir aslında da, artık arkadaşa kalmış.
İşlemciler kolay bozulmuyor ama am5 islemcilerin 2.ellerinin uygun olduğunu sanmiyorum

Evet 2K yeter mis Wukong RDR gibi oyunlarda bizde aydınlandık.

7500F garip bir işlemci, kendisini bende pek anlayamadım. AMD bu işlemciyi Çin pazarından globale taşımakla biraz kendi topuğuna sıkar gibi oldu.

Evet 2K yeter mis Wukong RDR gibi oyunlarda bizde aydınlandık.

İşlemciler kolay bozulmuyor ama AM5 islemcilerin 2.ellerinin uygun olduğunu sanmiyorum.

Çok uygun değiller ama yine hemen hemen aynı paraya Ryzen 7'de kovalanabiliyordu. Ben 8400F almıştım 3K ya.

7500F garip bir işlemci, kendisini bende pek anlayamadım. AMD bu işlemciyi Çin pazarından globale taşımakla biraz kendi topuğuna sıkar gibi oldu.

F/P diye geldilerde ne diyelim bizde mi boyle oluyor artık bilemiyorum.

Efe arkadaşın attığı parçalar iyi ama fan konusunda biraz daha iyi bir şey alabilirsiniz para bekleyip ilerisi icinde iyi olur.

8400F okdr iyi degilde ilk çıktığı fiyat zamaninda aldiysan bayağı iyi almışsın ekran karti piyasasi gibi degilse bakılabilir.

Hocam 7500F 2.el 0'dan pahali 7600 ve 7600X ort 6K R7 7700 ayni para 7600Xe 9K isteyen arkadaşa selamlar yok hocam 500 600 TL icin 2.el almaya değmez 0 7500F alsın.

8400F okdr iyi degilde ilk çıktığı fiyat zamaninda aldiysan bayağı iyi almışsın ekran karti piyasasi gibi degilse bakılabilir.

4100 lira seviyesindeydi ben alırken şu anda 3700 civarı diye bakmıştım en son. Ben aldığımda piyasada pek AM5 işlemci de daha yoktu ikinci el. Bir de bütçem 10k idi, kasa+anakart+RAM+işlemci için. Önceden de aldığım parçalarla PSU+GPU+SSD toplam bana 13K ya geldi bütün sistemim.

Birçok
Ben mi yanlış anladim 15kya islemci anakart RAM M.2 kasa Power sogutucu mu alacaksın? İnno3d modeller genelde %1 oc yapiyor 50 mhz fln cok ipleme onu
Fiyatlar hakkında çok bilgim yokmuş shfhfhdf Bütçe 20k gibi esneyebilir benim derdim en aza darboğaz olmadan ne olur. Teşekkürler yazdığınız için

Hocam teşekkürler dediğin gibi bu kadar düşmek saçma olucak fakat ben maksimum fps/tl için bu yolu istedim oynayacağım oyunlar AAA oyunlar 2k ekranda. fps yok rekabetçi ancak fortnite oynarım. bütçeyi 22k bandına çıkarsak 32gb ram işlemci 7600 yapsak attığınız anakart yeterli gelir mi? soğutucuğuyu da yükseltebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…