F felurian Kilopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #11 Lory7 dedi: Zorlamaz SE 214 XT yede bakabilirsiniz. Ve PSU değiştirin lütfen. Genişletmek için tıkla... İlerde bir yükseltme yaparsam ilk işim psuyu değiştirmek olacak tabiki ama şu an için bu sistemi idare eder diyorlar o yüzden acele etmiyorum
Lory7 dedi: Zorlamaz SE 214 XT yede bakabilirsiniz. Ve PSU değiştirin lütfen. Genişletmek için tıkla... İlerde bir yükseltme yaparsam ilk işim psuyu değiştirmek olacak tabiki ama şu an için bu sistemi idare eder diyorlar o yüzden acele etmiyorum
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 25 Mart 2023 #12 felurian dedi: İleride bir yükseltme yaparsam ilk işim PSU'yu değiştirmek olacak tabii ki ama şu an için bu sistemi idare eder diyorlar o yüzden acele etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman sıkıntı çıkaracağı hiç belli olmaz 8 yıl kullanıp bozulmayan var 2 ayda bozulanda var elinize para geçtiği anda yükseltin.
felurian dedi: İleride bir yükseltme yaparsam ilk işim PSU'yu değiştirmek olacak tabii ki ama şu an için bu sistemi idare eder diyorlar o yüzden acele etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman sıkıntı çıkaracağı hiç belli olmaz 8 yıl kullanıp bozulmayan var 2 ayda bozulanda var elinize para geçtiği anda yükseltin.