Deutsch_Turkish
Picopat
10 - 15 bin TL telefon (Android) önerisi önerirseniz sevinirim.
10 - 15 bin TL telefon (Android) önerisi önerirseniz sevinirim.
ondan kullanıyorum zatenSosyal burjuvalığını bir kenara atarak. Kaçak Xiaomi önerilir bu bütçeye![]()
Kaçak Xiaomi kullanıyorum zaten![]()
Yerli xiaomi olsaydı keşke.E hocam bu bütçeye telefon arıyorsan bu bütçedeki kaçak Xiaomi senin için epey iyi bir geçiş olacaktır zaten![]()
samsung a36 en az 16 binden başlıyor.Samsung A36
Yerli Xiaomi olsaydı keşke.
bütçe min 10 bin max 15 binYahu zaten bütçen 15k hocam. Neyin yerlisini arıyorsun. Android kullanıyorsan azıcık bağlantıyla 19.5'lara 14T Pro getiriliyor bu ülkeye. Tavsiye etmem tabii ki.
Bütçemin 10 bin Max 15 bin.
Moderatör düzenlemiş 15 bine diye. IMEI işleri sıkıntılı yurt dışı telefonlarda. Veriler falan gidiyor uygulama indir yükle sorun.
xiaomi ve samsung gibi panzer olsun yeterliYurt dışına çıkmıyorsanız bir şey olmaz hocam bazı modeller hariç IMEI işlerinde. Düşük bütçeye aklıma ilk gelen bir zamanlar kullandığım Realme GT2 oldu ama çok daha iyi öneriler gelir muhtemelen. Ben fikir olarak demiştim Xiaomi alt firmalarıyla alakalı çok aşırı derinlemesine bilgim yok. Ama POCO X6'lar mesela bir dönem en basitinden sarı sitede bile aşırı ucuza bulunuyordu. Telefondan beklentiniz ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.