15 bin TL'ye çalışma koltuğu önerisi

Bütçe
15000

cohle

Decapat
Daha fazla  
Selam. Başlıkta da yazdığım gibi 15 bin TL bütçe ile nasıl bir çalışma koltuğu alabilirim? Günde 8-9 saat oturacağım bilgisayar başında. Ofis koltuğu, oyuncu koltuğu vs konforlu bir ürün arıyorum. Tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

Hocam Hawk Fab V4 kumaş, xDrive Toryum, IKEA markus çalışma koltuğu avantajlarını ve dezavantajlarını bakıp karar verebilirsiniz söylediğiniz kritlerlere gör çok iyi koltuklar ama uzun süre başında durma olarak Hawk Fab V4 ve toryumu öneririm hem dayanıklı hem de ergonomik yapıya sahipler.

IKEA markus arkaya doğru tam bir yaslanma sağlamıyor Max 110-120 derece, kolçak ayarları sınırlı ve uzun süre kullanımda diğer oyuncu koltukları kadar ergonomik olmaz diye düşünüyorum görsellerine bakarak karşılaştırırsanız sizde anlarsınız.

Hem diğerleri kadar ergonomik değil hem de dayanklı değil diye bazı kullanıcılar belirtmiş.

markus kullanıyorum uzun yıllardır kolcakları bır sure sonra agrı yapıyor sert bir plastik kullanılmış, kesinlikle ergonomik değil.

Zio öneririm, ben çok memnunum. Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…