15 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

Boran.o

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 15k gibi bir bütçem var üstüne çıkamam. Bayağı baktım G29 çok sesli diyorlar T300 çok iyi ama pahalı. T128 çok uygun fiyatlı ama pedalları köti diyorlar. T248 de pahalı. İkinci el almak istemiyorum. 15k en iyi ne alabilirim? T128 mi yoksa G29 mu? Hangisinde daha az ses çıkar ve hissiyatı daha iyidir. Bir de pedalları farklı direksiyon setlerinden upgrade ediliyor mu T128'in?

Son düzenleyen: Moderatör:
Japonya ve Amerika'da en çok satan Hori Apex diye duymuştum. Karar vermeden önce bu modele bakmalısın.

inceleme videosu

Son düzenleme:
HORI Apex setine baktım fiyatı uygun. Ama önemli olan hissiyat tirreşim ve malzeme kalitesi. Bunlar iyi mi bu direksiyonda?

HORI Apex setine baktım fiyatı uygun. Ama önemli olan hissiyat tirreşim ve malzeme kalitesi. Bunlar iyi mi bu direksiyonda?
Bu ürün Ps5 ile birlikte (PC ve Ps için) piyasaya sürüldü. 5 yıldır falan Media Markt'larda görüyorum. Gidip incelemelisin. Bence her konuda mükemmel bir direksiyon.

Ama bu set 900 derece değilmiş hocam ben direksiyon setini ETS için alacağım. 270 derece olmaz.

İkinci el almak istemiyorsan mecbur G29 almak durumunda kalırsın çünkü T128 de debriyaj falan yok ben olsam G29 alırdım ses sorunuda yok inceleme videolarını izleyebilirsin FFB'yi fullersen ses artışı olur.

Evet FFB'yi zaten fullemeyeceğim için ses problemi olmayacaktır. Bir ay sonra alırım muhtemelen.

Satın aldın mı bilmiyorum fakat dediğine göre G29 daha mantıklı. T300 kesinlikle daha iyi seçim fakat fiyat malum. T128 pedalları değiştirilebiliyor fakat hiç uğraşma direkt G29a yönel daha zararlı çıkarsın. Benim asıl tavsiyem ikinci el t248.cidden uygun fiyata ve sağlam T248'ler var piyasada pedalları t3pm, load cell olmasa da fazlasıyla yeterli ayrıca FFB olarak da G29'dan daha iyi. İllaki sıfır olsun diyorsan paranı ya beklet ya da bir şekilde artır moza R3 veya R5 bundle al hiç dişli veyahut kayışlı sistemle uğraşma dd sistemde devam et.

Hocam 2. el temiz G29 aldım. Memnunum zaten çark sisteminden dolayı FFB fullersem ses oluyor ama fullemek çok mantıklı değil. Orta seviyeler gayet yeterli ve sessiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…