Asus Dual RTX 2060 R5 3500 Asus B450M K-II Anakart XPG 2x8 3000 MHZ RAM 2x240 GB Sata SSD Gamepower kasa ve 650W PSU Fiyat 13200. Pazarlık yaparım, yeni laptop aldığım için artık ihtiyacım yok ondan dolayı satıyorum.
www.technopat.net
Hocam bu konuda satılık PC var oraya bir bakın derim. 2.el monitor ve ekipman çözersiniz diye umuyorum.
Gamework Gamx Dynamic 4x12 Rgb 600w 80+ Bronz Temperli Cam Mesh Panel Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Şunu alsanız daha mantıklı olur, hem 80+ bronze biraz daha ekonomik sertifikasızlara göre.
Gamework Gamx Dynamic 4x12 Rgb 600w 80+ Bronz Temperli Cam Mesh Panel Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Şunu alsanız daha mantıklı olur, hem 80+ biraz daha ekonomik sertifikasızlara göre.
Bu bütçede 2.el her şeyden daha mantıklı illaki 0 alacaksanız
16 RAM
250GB SSD
R5 5600G
A520-B450
300W PSU bir sistem toplayın işinizi görecektir
PSU daha iyi alıp 600W gibi ileride yükseltmeye acık bir sistemde yapabilirsiniz
Daha sonra Ben olsam bu sisteme RX6600 takar cecek gibi kullanırım. Gördüğüm kadarıyla hep Frisby kasa seçmişsiniz kullandım daha önce ve rezalet gerçekten kasa + PSU 2000TL civarına halledin fazlası bütçenizde gereksiz sahibinden üzerinden Zoko falan alabilirsiniz.
Monitör vs ekipman kısmı bir şekilde halledilir önceliğiniz donanım kısmında elinizi güçlü tutmak olsun.
Bu bütçede 2.el her şeyden daha mantıklı illaki 0 alacaksanız
16 RAM
250GB SSD
R5 5600G
A520-B450
300W PSU bir sistem toplayın işinizi görecektir
PSU daha iyi alıp 600W gibi ileride yükseltmeye acık bir sistemde yapabilirsiniz
Daha sonra Ben olsam bu sisteme RX6600 takar cecek gibi kullanırım. Gördüğüm kadarıyla hep Frisby kasa seçmişsiniz kullandım daha önce ve rezalet gerçekten kasa + PSU 2000TL civarına halledin fazlası bütçenizde gereksiz sahibinden üzerinden Zoko falan alabilirsiniz.
Monitör vs ekipman kısmı bir şekilde halledilir önceliğiniz donanım kısmında elinizi güçlü tutmak olsun.
Hocam 16 rame ihtiyacı yok oyun oynamayacak, ileride de çok muhtemel yükseltme yapmayız. Kasa olarak Frisbyden @TheMaZi hocam sağolsun vazgeçtim. Yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam 16 RAM'e ihtiyacı yok oyun oynamayacak, ileride de çok muhtemel yükseltme yapmayız. Kasa olarak Frisby'den @TheMaZi hocam sağ olsun vazgeçtim. Yardımınız için teşekkür ederim.