15 bin TL'ye kadar CS 2 için monitör önerisi

M A S K

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 2K ya kadar kaldırabilecek güçte sistemim var. Monitörü yenilemek istiyorum. Bilgisayarda sadece CS oynuyorum başka bir şey yapmıyorum. Panel olarak VA TN IPS gibi panellerden hangileri gecikme süresi olarak iyi ve siz hangilerinizi önerirsiniz? Fast IPS'ler TN panelleri gecikme süresinde yakalıyor mu? Çözünürlük olarak 1280x1080 çözünürlükte oynuyorum o yüzden 2K ya gerek var mı? 24 inç kullanıyorum. CS için 27 inç yorucu olur mu? Bütçe olarak 12-15bini zorlarım. 240 mı 280 mi önerirsiniz? Teşekkürler iyi akşamlar.

2 gündür kullanıyorum gayet memnunum sadece fabrika renk ayarları bana çok sıcak geldi sarı ağırlıklı ufak bir renk ayarı yapılınca daha iyi olur. CS2 de 4:3 1440x1080 çözünürlüğünde oynuyorum. 24 inç kullanmak istiyorum dersen bu monitörü öneririm. 2K kaldıracak sisteminde varmış. 27 inç istersen bu modelin 27'inç i de var fakat 280 Hz.

http://VA panel önermiyorlar diye biliyorum amqa monitör güzelmiş.

Bu bayağı güzel 27 inç daha iyi olur ama CS 2 içinde 2 k monitöre ihtiyaç yok be çeksin bir 1080p AOC 180 Hz oda yeter CS 2 için 4.5 k hem de.

Evet bu monitör takibimde. Fast IPS gecikme süresi TN panele yakın mı?

Hocam VA panel iyi mi sizce?

VA panaller de ghosting olabiliyor, o model de var mı bakmak gerek. TN panele yakın seviyede gecikme süresi.

O kadar karışık bir konu ki karar veremiyor insan

Hocam ilginiz için teşekkürler. TN ve Fast IPS panel olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…