15 bin TL'ye kadar direksiyon seti önerisi

taserzetsu

Hectopat
Daha fazla  
Biraz araştırma yaptım. Hatta sosyalde bulunan bir rehbere de baktım. Fikir oluştu az çok. Fakat yine de bilgisi olanlardan tavsiye almak istiyorum. Bütçeyi belirttim. Çok üstlere de çıkmak istemiyorum bütçe için 10-12K civarı daha iyi olur. Böyle olunca 2.El alabilirim sanırım. G29 Hakkında kötü yorumlar gördüm sosyalde. Zamanında DFGT kullandım ondaki ses beni rahatsız etmediyse diğer direksiyonlardaki de beni rahatsız etmez diye düşünüyorum. Amacım oyunlarda drift çoğunluklu olacak. Aynı zamanda vitesli oynamak istiyorum. Param Güvende ile taksit yapılabiliyor mu? Bunu da ayrıca belirtebilir misiniz?

2. el T300 Rs Gt alabilirsiniz. Çoğunlukla vitesi olmadan satılıyor. Vites olarak TH8S alabilirsiniz, fiyatı 3.500 TL idi en son. Daha iyi bir fikir sahibi olmak için yazılarımı okuyabilirsiniz.

Th8a vitesin fiyatı 12.000 TL ve bu ekonomide bu fiyata değmez. Logitech gibi diğer markaların vitesleri potansiyometre kullanırken Thrustmaster vitesleri Hall-Effect sensörü kullanıyor. Hall-Effect sisteminde sürtünme daha az olduğu için vites daha uzun ömürlü oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı