15 bin TL'ye kadar direksiyon seti önerisi

Hockenheim

Hectopat
Elimde iki seçenek var. Daha alınalı 2 ay bile olmamış h Shifter'lı sıfır G29'u 10 bin civarına almak veya 15 bin TL'ye kadar sıfır başka bir direksiyon seti almak var.
Önerileriniz nedir?

@Berkay Kiraz Senden yorum beklerdim ama forumu bir süreliğine bırakmışsın.

Son düzenleme:
Elimde iki seçenek var. Daha alınalı 2 ay bile olmamış h Shifter'lı sıfır G29'u 10 bin civarına almak veya 15 bin TL'ye kadar sıfır başka bir direksiyon seti almak var.
Önerileriniz nedir?

G29 alabilirsin bizzat kullanıyorum.

Önerileriniz nedir?
Sıfır almak o heyecan guzeldir.

Çok fark etmez genelde online yarışlara katılıyorum benim için en önemlisi rekabetçi olması setin.
Hedefiniz Sim-Racing'de rekabetçi olmaksa 2. el Thrustmaster almanız sizin için daha iyi olacaktır. Yaşadığınız ili yazarsanız sizin için bakabilirim.

19.500 T300
Bütçe artarsa üstteki T300'ü alabilirsiniz. Adana'da ne yazık ki ucuz T248 veya T300 yok. Eğer bütçeniz artmazsa Logitech G9xx serisinden başka bir seçeneğiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…