15 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Aesthetic00

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 15kya kadar 0 bir laptop arıyorum. Oyunla hiç işim yok. Üniversite hazırlık için alacağım. Film, dizi, YouTube günlük ofis kullanımları vs. işimi görecek bir şey arıyorum kasma donma yapmaması önemli. Batarya, ağırlık umurumda değil. Ekranı kaliteli olsun bana yeter. Bir de kasma donma yapmasın. 256 GB SSD depolama alanı bana yeterli olur. Ama bu SSD GB düşünce performansa etki eder mi? Ben onun anca 100GB'sini kullanırım. 8 GB RAM yeterli olur mu? Kasma yapar mı? Sadece ofis vs için. Yoksa 16 mı almalıyım? TN ile IPS farkı çok fazla var mı? Dizi film vs ekranda çok abes mi kaçıyor TN panel?

Son düzenleme:
MSI Modern 15 serisine bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 15kya kadar bir laptop arıyorum. Oyunla hiç işim yok. Üniversite hazırlık için alacağım. Film, dizi, YouTube günlük ofis kullanımları vs. işimi görecek bir şey arıyorum kasma donma yapmaması önemli. Batarya, ağırlık umurumda değil. Ekranı kaliteli olsun bana yeter. Bir de kasma donma yapmasın. 256 GB SSD depolama alanı bana yeterli olur. Ama bu SSD GB düşünce performansa etki eder mi? Ben onun anca 100GB'sini kullanırım. 8 GB RAM yeterli olur mu? Kasma yapar mı? Sadece ofis vs için. Yoksa 16 mı almalıyım? TN ile IPS farkı çok fazla var mı? Dizi film vs ekranda çok abes mi kaçıyor TN panel?

Kesinlikle IPS panel ekran öneririm eski laptopum TN paneldi renkler çok soluktu yeni laptop aldım IPS panel gerçekten bayağı bayağı fark ediyor renk canlılığı/kalitesi.

Merhaba, 15kya kadar 0 bir laptop arıyorum. Oyunla hiç işim yok. Üniversite hazırlık için alacağım. Film, dizi, YouTube günlük ofis kullanımları vs. işimi görecek bir şey arıyorum kasma donma yapmaması önemli. Batarya, ağırlık umurumda değil. Ekranı kaliteli olsun bana yeter. Bir de kasma donma yapmasın. 256 GB SSD depolama alanı bana yeterli olur. Ama bu SSD GB düşünce performansa etki eder mi? Ben onun anca 100GB'sini kullanırım. 8 GB RAM yeterli olur mu? Kasma yapar mı? Sadece ofis vs için. Yoksa 16 mı almalıyım? TN ile IPS farkı çok fazla var mı? Dizi film vs ekranda çok abes mi kaçıyor TN panel?

MSI Modern serisi iç yapı ve menteşe anlamında kalitesiz bir seri, incelemesini bulabilirsem atacağım. Acer Aspire 3 veya 5 serisine göz atabilirsiniz

Bunu alın. Güzel bir model.

Sağ olun hocam.

17.000 TL'ye kadar 16 GB sormuştunuz diğer konuda. Bu bütçede direkt şu modeli alıp geçin derim:

Fiyatına göre oldukça iyi bir model.

Hocam o siteler güvenilir mi Pazarama ideafix falan? N11'de 18k o laptop maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı