15 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
20k 40k

obrigado

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu üç laptoptan hangisini almalıyım Excalibur'u 20k ya indirdim diğerlerinde pazarlık yok, i5.nesil 12450H'tan i7 nesil 12700H'a ya da 13700H a geçmem için değer mi? 13 14K. Piyasadaki en iyi laptopları topladım 20 35k bandında eğer değer ise HP Acer kullanıcıları hangisini önerirsiniz?

1.laptop
2.laptop
3.laptop

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, bu üç laptoptan hangisini almalıyım Excalibur'u 20k ya indirdim diğerlerinde pazarlık yok, i5.nesil 12450H'tan i7 nesil 12700H'a ya da 13700H'a geçmem için değer mi? 13 14K. Piyasadaki en iyi laptopları topladım 20 35k bandında eğer değer ise HP Acer kullanıcıları hangisini önerirsiniz?

1.laptop
2.laptop
3.laptop

Excalibur alırsan ya kafayı yersin ya da bilgisayarcının ekmek kapısı olursun.

Selam arkadaşlar, bu üç laptoptan hangisini almalıyım Excalibur'u 20k ya indirdim diğerlerinde pazarlık yok, i5.nesil 12450H'tan i7 nesil 12700H'a ya da 13700H'a geçmem için değer mi? 13 14K. Piyasadaki en iyi laptopları topladım 20 35k bandında eğer değer ise HP Acer kullanıcıları hangisini önerirsiniz?

1.laptop
2.laptop
3.laptop

Bir de linkler aynı sanki bende mi sorun var.

1.laptop
2.laptop
3.laptop

Kesin olmasa da bu yaz bilgisayarlarda bayağı indirim olabilir(bazı markalarda)
Ve almışken Lenovo Legion vb. kaliteli markalardan alabilirsiniz.(çevremde Excalibur alıp pişman olan bir sürü kişi var.)
Neden indirim olacak derseniz.
Kaynakça:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de linkler aynı m bende mi sorun var. Sitenin.sorunu farklı bir link vermiş 3 ürünede

Bir de linkler aynı sanki bende mi sorun var.
Hocam yeni soru acicam birazdan,3 linkte yanlış ve aynı ürüne yönlendiriyor sitenin hatası, guncellemicem dahada kimse görmez zaten

Kesin olmasa da bu yaz bilgisayarlarda bayağı indirim olabilir(bazı markalarda)
Ve almışken Lenovo Legion vb. kaliteli markalardan alabilirsiniz.(çevremde Excalibur alıp pişman olan bir sürü kişi var.)
Neden indirim olacak derseniz.
Kaynakça:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam site kafayı yedi başlığıda 15 bin TL'ye laptop önerisi yapmış yeni soru açıyorum oraya gelin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı