15 bin TL'ye laptop tavsiyesi

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Selam herkese. Kız arkadaşım için laptop arıyorum polis okulunda olduğum için çok araştırma şansım yok sizden ricam 15-16 bin TL arası güzel bir laptop öneriniz var mı? Ben en az GTX 1650 olsun diyorum her ne kadar oyun oynayacak olmasa bile uzun ömürlü işini görecek ve çok sıkıntı çıkarmayan model önerirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@584297 16 bin civarına zorlayabiliriz değerse 3050 olması güzel ama Acer konusunda bir sorun yaşar mıyız hocam kendime alacak olsam çok takılmam konulara ama sorunsuz olması da önceliklerden birisi. @DanyW hocamın da dediği modele baktım o modelde çok fiyat farkı olan kodları benzeyen modeller var onu kavrayamadım sebebini Asus daha güvenilir geliyor. Bir de bu var Monster işlemci konusunda daha iyi fakat Monster' da sorunsuz bir marka değil maalesef.

Hocam Acer tavsiye etmem. Arkadaşım aldı Nitro serisinden dayanamadı gitti masaüstü topladı kasayı sırtlanırım yine de kullanmam Acer diye.
Fiyat farkı olan kodların sebebi ise işlemci farkı, RAM Mhz farkı SSD okuma hızı farkı gibi etmenler sebebiyle var.

Hocam Acer tavsiye etmem. Arkadaşım aldı Nitro serisinden dayanamadı gitti masaüstü topladı kasayı sırtlanırım yine de kullanmam Acer diye.
Fiyat farkı olan kodların sebebi ise işlemci farkı, RAM Mhz farkı SSD okuma hızı farkı gibi etmenler sebebiyle var.
Monster konusunda ne düşünüyorsunuz peki ? Lenovonun da daha uygun bir modeli var fiyat konusunda mantıklı geldi

Monster konusunda ne düşünüyorsunuz peki ? Lenovonun da daha uygun bir modeli var fiyat konusunda mantıklı geldi
Monster Abra serisi Clevo kasa kullandığından dolayı şikayet eden çok. Ayrıca çok sesli çalışan bir laptop. Lenovo konusu ise sıkıntısının pilinin aşırı çabuk bitmesi ve şarjda değilken çok fazla performans kaybı yaşaması.

Monster Abra serisi Clevo kasa kullandığından dolayı şikayet eden çok. Ayrıca çok sesli çalışan bir laptop. Lenovo konusu ise sıkıntısının pilinin aşırı çabuk bitmesi ve şarjda değilken çok fazla performans kaybı yaşaması.
En performanslısı ASUS o zaman ben de daha önce ASUS laptop kullandım müşteri hizmetlerinden memnun kaldım kullandığım sürede de sorun yoktu.

En az RTX3050 tavsiye ederim 1650 zamanın gerisinde kaldı artık 16 bin ne biraz araştırma yaparsan ikinci elde temiz garantili rxt 3050 3050 Ti bulursun.

En az RTX3050 tavsiye ederim 1650 zamanın gerisinde kaldı artık 16 bin ne biraz araştırma yaparsan ikinci elde temiz garantili rxt 3050 3050 Ti bulursun.
İkinci el düşünmüyoruz hocam teşekkürler. Bütçe belli bu fiyata sıfır alabileceğimiz en fiyat/performans ürünü araştırıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı