Eki Görüntüle 2540580
8.5k ya düşürdüm test yapamam dedi fiyatı makul seviyedemi sizce.
Luvyan hocam merhabaDeğil attigim 7K ona baksana. Rx6700xtde var 7.5k
Yusuf hovam merhaba
Hocam ben sistemi kurmaya başladım ancak sade anakart soketini oturtabildim diğer power kabloları nedense yanlış gibime geliyor yardımcı olabilrmisinizLuvyan hocam merhaba
Yusuf hovam merhaba
Fotoğraf atabilirsin hocam. Bakarım.Luvyan hocam merhaba
Yusuf hovam merhaba
Hocam ben sistemi kurmaya başladım ancak sade anakart soketini oturtabildim diğer power kabloları nedense yanlış gibime geliyor yardımcı olabilrmisiniz
Hocam sadece anakart oturdu kalanı olmuyorEki Görüntüle 2558744Eki Görüntüle 2558745
Tamam hocam ama hangisi ne tarafa onu bilmiyorum internettede hepsi farklı soketEki Görüntüle 2558747
Bak üzerinde PCI-E yazan kabloları ekran kartına takacaksın. CPU yazan kabloyu anakarttaki CPU girişine takacaksın.
Bu kutu olan alana ne gelecek mesela buraya oturan bişey yokEki Görüntüle 2558747
Bak üzerinde PCI-E yazan kabloları ekran kartına takacaksın. CPU yazan kabloyu anakarttaki CPU girişine takacaksın.
CPU girişi anakartın sol üstünde olur. Kare şeklindedir.Tamam hocam ama hangisi ne tarafa onu bilmiyorum internettede hepsi farklı soket
Bu kutu olan alana ne gelecek mesela buraya oturan bişey yokEki Görüntüle 2558750
Bu dimiCPU girişi anakartın sol üstünde olur. Kare şeklindedir.
EvetBu dimi
4 tanesi girdi 4 tane soket boşta kaldı sıkıntı yok
Tamamdır ses olsun fan soketi olsun bunlar ne olacak hocam