15 bin TL'ye Minecraft için sistem toplanabilir mi?

3000TL islemci.
M.2 997TL.
Kasa 3600 PSU dahil.
RX 6600 5.5k olsun.
2x8GB RAM 1200TL.
Anakart 2.elde 1800 desek hemen hemen ayni para garanti varsa olabilir ama yazdigim parcalar daha kaliteli muhtemelen kasa özellikle.

3000TL islemci.
M.2 997TL.
Kasa 3600 PSU dahil.
RX 6600 5.5k olsun.
2x8GB RAM 1200TL.
Anakart 2.elde 1800 desek hemen hemen ayni para garanti varsa olabilir ama yazdigim parcalar daha kaliteli muhtemelen kasa özellikle.
Bu tarz bi sistem arkadaşa iyi gider gibi hocam. Sadece minecraft dememek lazım aslında illaki başka oyunlarda oynanır.

3000TL islemci.
M.2 997TL.
Kasa 3600 PSU dahil.
RX 6600 5.5k olsun.
2x8GB RAM 1200TL.
Garanti var yazıyor.

Haberim var ama diğer monitörlere 3.5 4 k vericegine 2 k ya 60 Hz monitör alması daha ucuz oluyor

Minecraft oynayacak adam ne yapsın 144 Hz monitör mu alsın.

Sadece MC oynayacaksa ben buna bosuna RX 6600 falan yazmis oluyorum ona bakarsak ama bence devami gelir baska seylerde illaki oynayacak 2K 60Hz alinabilir ama 2K icinde ekran karti lazim.

Bu tarz bir sistem arkadaşa iyi gider gibi hocam. Sadece Minecraft dememek lazım aslında illaki başka oyunlarda oynanır.

Garanti var yazıyor.

Bende oyle düşünüyorum kötü performans vermez buna yusufpisiye bakayim bu paraya ne var ama arkadas 18k toplam diyor monitör dahil.

Bu tarz bir sistem arkadaşa iyi gider gibi hocam. Sadece Minecraft dememek lazım aslında illaki başka oyunlarda oynanır.

Garanti var yazıyor.

Tabii ki de sade Minecraft ile kalmaz ama yakın zaman içinde PC istiyorum o nedenle sade MC dedim zaten kasa yetersiz gelirse toplaması para olursa kolay bir şey

18 k aciliyetten üstü çıkmaz ha dersen birazdanha zorla zorlarım ama 1 ay daha beklemek istemiyorum bide o kadar masraftan uzak duruyorum en azından şimdilik

18 k aciliyetten üstü çıkmaz ha dersen birazdanha zorla zorlarım ama 1 ay daha beklemek istemiyorum bir de o kadar masraftan uzak duruyorum en azından şimdilik.

Önü açık istiyorsun gelistirmeye yani o zaman ya R5 2600 bir şey alacaksın sonra R5 5600 falan gecicen ya da DDR5 APU alacaksın sadece ekran kartı takican.

Önü açık istiyorsun gelistirmeye yani o zaman ya R5 2600 bir şey alacaksın sonra R5 5600 falan gecicen ya da DDR5 APU alacaksın sadece ekran kartı takican.

Hangisi o zaman sizin dizdiğinizmi yoksa hazır kasayımı alayım

Hangisi o zaman sizin dizdiğinizmi yoksa hazır kasayımı alayım.

Direk kasa al istersen sana yeter bence yusufpisi diye hesap var güzel sistem satiyor reklam amacli demiyorum fiyatlari temiz uzun sure gidersin hem APU alsan tek degisecegin islemci + ekran kartı ama kasadan az daha kötü performans alirsin ekran kartsiz. Ben kasayla uğraşıcağım diyorsaniz DDR5 APU olanı alın icinde zaten 650W PSU'lu guzel bir kasa B650M cipsetli bir anakart mevcut.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-17-15-25-27-220_com.instapro.android.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2025-07-17-15-25-48-733_com.instapro.android.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…