15 bin TL'ye monitör, kulaklık, klavye ve fare önerisi

EngineerPars

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Kendime yeni bir kasa dizdim sizlerin yardımıyla. Daha önce de belirttiği gibi bu teknolojilere yaşım gereği çok hakim değilim.

15 bin TL bütçem var. Sadece CS 2 oynamak için bilgisayar ekipmanlarına ihtiyacım var.

-Monitör önerisi ( 144 Hz ve üstü)
-Ses kasabileceğim kulaklık önerisi.
-Klavye önerisi (mekanik olsun istiyorum tuşlara bastım mı ses cıksın: )
-Mouse önerisi.

Gibi konulara ihtiyacım var. Paylaşıcağınız fikirlerde link veya tam model adını belirtebilir misiniz?

Bu 15 bin TL'nin dışında sanırım toplanan kasalarda Wi-Fi veya Bluetooth olmuyormuş. Wi-Fi'dan internete bağlanabilmem için ve BT kulaklık bağlayabilmem içinde kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

Saygılar ve sevgiler.

Hyper x Cloud 3 (3.000 tl bandında)
Akko Fun 60 Pro(3.000 tl bandında)
Mchose A5 Ultra(2.099 tl)
Monitör bilmiyorum. Mouse stok en son bitikti eğer yenilenmemiş ise onun yerine Scyrox V8 alabilirsin.

Monitör AOC 24G42e, kulaklık HyperX Cloud 3 Wireless. Kalan 5K falan oluyor ona da Darmoshark M3S Max. Klavyeyi bilmiyorum önerilenlerden bakarsın 3K civarı.

Monitör AOC 24G42e, kulaklık HyperX Cloud 3 Wireless. Kalan 5K falan oluyor ona da Darmoshark M3S Max. Klavyeyi bilmiyorum önerilenlerden bakarsın 3K civarı.
Akko Fun 60 Pro klavyesini de aldı mı mis gibi setup oldu.

Lenovo Legion R24GE daha iyi olmaz mı?

Monitör: https://www.hepsiburada.com/lenovo-...hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-pm-HBC00007VYXD7

Klavye:AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Mouse:ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse

Kulaklık: SteelSeries Arctis Nova 1 White Ssh61607 Mikrofonlu Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Kulaklık - Fiyatı, Yorumları

Lenovo Legion R24GE daha iyi olmaz mı?

R24e mi diyorsun? Hayır AOC daha iyi R24e ergonomi olarak daha iyi ama renk gamutu kontrast ve ms olarak AOC daha iyi arada 1K fark var tabii, bütçe varsa AOC daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…