15 bin TL'ye monitör, kulaklık, klavye ve fare önerisi

Monitör kalmadı

Bu kulaklık FPS oyunları için alınmaz. Ayrıca monitör nerde ?

10200 TL yapıyor, konuştuğunuz monitörler zaten 5K bandında. Monitör bilgim yok.
Tamam ama o kulaklık alınmaz ayrıca Scyrox V8 daha mantıklı Mouse yerine. Bu arada Mousepad de lazım Spirit Of Aim öneririm.

Bu bütçede (5.000 tl) hangi iemi önerirsiniz ? Ben EM6L diyorum.

Tamam ama o kulaklık alınmaz ayrıca Scyrox V8 daha mantıklı mouse yerine. Bu arada mouse pad de lazım spirit of aim öneririm.

Hertz olayı tamamen boş bir şey. 800 TL verilmez 8K dongle var diye. Mouse pad belirtmemiş.

Bu bütçede (5.000 TL) hangi IEM'i önerirsiniz? Ben EM6l diyorum.

IEM'ler hakkında çok bir bilgi sahibi değilim, kullandığım bir IEM var ona dayanarak söylüyorum.

Hertz olayı tamamen boş bir şey. 800 TL verilmez 8K dongle var diye. Mouse pad belirtmemiş.
Hertz olayı boş değil ben 1000 ve 8000 arası farkı anlayabiliyorum. Ayrıca 8k Hertz Dongle alınca aynı fiyatlar zaten.

IEM'ler hakkında çok bir bilgi sahibi değilim, kullandığım bir IEM var ona dayanarak söylüyorum.
Hangi iem hocam biraz meraklıyım da merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…