15 bin TL'ye MSI 3070 Ti Ventus alınır mı?

cmb19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 15bin TL'ye MSI RTX 3070 Ti Ventus 3X OC 8 GB modeli alınır mı? Kullanan veya, detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabbilir mi? Soğutma performansı nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birebir dediğin modeli arkadaşıma aldık 13,500 TL ye. 15-20 gün falan oluyor. Çok memnun. 3 fanlı olmasından ötürü soğutmasından da çok memnun. 11700KF ile kullanıyor. Gerçekten iyi ki almışım diyor.. Bende 1080Ti kullanıyorum 3 fanlı. Ve soğutmaları genelde çok iyi.

Birebir dediğin modeli arkadaşıma aldık 13,500 TL ye. 15-20 gün falan oluyor. Çok memnun. 3 fanlı olmasından ötürü soğutmasından da çok memnun. 11700KF ile kullanıyor. Gerçekten iyi ki almışım diyor.. Bende 1080Ti kullanıyorum 3 fanlı. Ve soğutmaları genelde çok iyi.
oyun için kullanmayı düşünüyorum , yüksek grafikli oyunlarda yük altında sıcaklık değerleri nedir ? Genel olarak fanlar nasıl çalışıyor , çok ses veriyormu yük altında çalışırken ?
Soğutması kötü ama farketmez, yapıştırın. Fiyatları artıcak zaten yakında.
yani bu sorun performansa çok etki edermi ? Sonuçta bu fiyatta az değil 1-2 bin tl fazla verip soğutması sorunlu olmayan modellere yönelmek daha mantıklı olur mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı