15 bin TL'ye NVIDIA GPU önerisi

Bütçe
15000
Şu anda bütçem ekran kartı sonra da yer açılınca monitör değiştirme üzerine kurulu, PSU'mun kurtarıcağı şekilde bir ekran kartı önerir misiniz?

Şu anda OC'siz, giriş seviyesi olsa da 3 fanlı Gigabyte modeli Mediamarkt'da 13772 TL'ye bu model alınabilir. Ben kendime aldım, tavsiye ederim.

PTT AVM'den hiçbir şey alınmaz berbat bir site.

Şu anda bütçem ekran kartı sonra da yer açılınca monitör değiştirme üzerine kurulu, PSU'mun kurtarıcağı şekilde bir ekran kartı önerir misiniz?

PTT AVM hakkındaki görüşlerine bir şey demiyorum ama bu görüşüne rağmen senin paylaştığın linkteki satıcı da PTT AVM. Dikkat et.

Ama satıcı Gençer Gaming PTT AVM tercih etmek zorunda değil.
Bu mantık ile bakıyorsun madem, benim paylaştığım linkteki satıcı da Tulpar Bilgisayar.

Yani buradan ne sonuç çıkıyor? Durup dururken sırf bir şeyler yazmış olmak için veya hiçbir sebep yokken sataşmak için veya karşılıklı tartışma yaratmak için mesaj yazıyorsun.

Son düzenleme:

Sataşma veya tartışma için mesaj yazmıyorum ürün alırken satıcıya bakılır satıcıya bakmaz san ürün elinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…