15 bin TL'ye NVIDIA GPU önerisi

Bütçe
15000
Aksini yapmıyoruz zaten. RTX 4060 Ti için işlemci azıcık yetersiz, donma oynaması can sıkar dedin, ben de işlemcinin yeterli olduğunu ve donma olmadığını gösterdim.
''Azıcık yetersiz'' ''ekran kartına yatırım yapmak karlı olsa da donarak oynaması can sıkar.'' Donarak oynaması can sıkar dediğim genel anlamda can sıkar. Yani ekran kartına yatırayım derken işlemcin düşüklerde olursa bir anlamı kalmıyor genel anlamda kullandım. konuyu uzatmaya gerek yok.

''Azıcık yetersiz'' ''ekran kartına yatırım yapmak karlı olsa da donarak oynaması can sıkar.'' Donarak oynaması can sıkar dediğim genel anlamda can sıkar. Yani ekran kartına yatırayım derken işlemcin düşüklerde olursa bir anlamı kalmıyor genel anlamda kullandım. konuyu uzatmaya gerek yok.
Aynen, tamam.

"Azıcık yetersiz" "ekran kartına yatırım yapmak karlı olsa da donarak oynaması can sıkar." donarak oynaması can sıkar dediğim genel anlamda can sıkar. Yani ekran kartına yatırayım derken işlemcin düşüklerde olursa bir anlamı kalmıyor genel anlamda kullandım. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Zamanla yükselterek bilgisayarı canlı tutuyorum şu an ekran kartı alırım bütçemi toplayıp işlemci, anakart derken DDR4 sistemi kullandığım müddetçe böyle yapıyorum.

NVIDIA şart mi bu bütçede PTT AVM onermem ya bir alt model al ya 2.el bak ya da 1K daha koy baska siteden 4060 Ti al derim.

AMD'de zamanında çok uğraştırdı beni şu an sorunsuz olsa bile soğudum, olmadı karta taksit böler öyle almayı düşünüyorum.

Cevaplara göre 4060 Ti öneriliyor, şimdi 7.yıl bildirimi geldi hiçbir zaman bu forum beni üzmedi zaman ayırdığınız cevaplar için teşekkürler dostlarım.

Canım kardeşim, PTT AVM üzerinden bir link paylaşmışım. Sen de gelmişsin PTT AVM'den bir şey satın alınmaz diye eleştiri yapmışsın. Eyvallah.

Sonra devamında buna karşılık olarak yine PTT AVM'den bir link paylaşıyorsun. Ben de buna dikkat çekiyorum. Sonra da diyorsun ki PTT AVM olsa da onun satıcısı X.

Sonra ben de diyorum ki, e tamam işte benimki de PTT AVM olsa da satıcısı y.

Farkında mısın yani argümanlarının?

PTT AVM linki değil o site hangi ürün ucuza ise o sitede satılan ürünü gösteriyor biraz alta insen farklı sitelerde göreceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı