En ucuz MSI Pro H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.839,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İnanır misin bilmiyorum ama 1 saat ağladım 16 yaşına geldim ve orta kalite de PC alamadığım için, neden ağladım çünkü babamın kararları çok hızlı değişiyor, bütçeyi baya bir aşağıya çektiği için, bütçe olarak yine inanır mısın bilmiyorum ama tam 12 bin TL dedi. Hızır gibi yetiştin teşekkür ederim en azından bana bir umut verdin.
İnanır misin bilmiyorum ama 1 saat ağladım 16 yaşına geldim ve orta kalite de PC alamadığım için, neden ağladım çünkü babamın kararları çok hızlı değişiyor, bütçeyi baya bir aşağıya çektiği için, bütçe olarak yine inanır mısın bilmiyorum ama tam 12 bin TL dedi. Hızır gibi yetiştin teşekkür ederim en azından bana bir umut verdin.