15 bin TL'ye RX 6800 alınır mı?

Arkadaşlar rx6800 256bit 16 GB neden mantıklı değil? Anlamak için soruyorum çünkü 7700xt 192bit ve 12gb

Arkadaşlar 6800 256bit 16 GB neden mantıklı değil? Anlamak için soruyorum.

AI çekirdekleri yok. Geleceğe dönük ve yenil nesil bir kart değil. Geleceğe dönük şeyler alman, yani yeni nesil ekran kartı alman çok çok daha iyi olacaktır.

AI çekirdekleri yok. Geleceğe dönük ve yenil nesil bir kart değil. Geleceğe dönük şeyler alman, yani yeni nesil ekran kartı alman çok çok daha iyi olacaktır.
7800xt evet ben 7700xt için sormuştum siz ne dersiniz rx6800 ile kıyasla?

Güncel olarak 2K daha koyup 7800XT alın geçin derim kendim Sapphire Pulse modelini kullanıyorum boşta 35 derece. Yük altında maksimum 67 derece oluyor ve oyun performansından çok memnunum.

Güncel olarak 2K daha koyup 7800XT alın geçin derim kendim Sapphire Pulse modelini kullanıyorum boşta 35 derece. Yük altında maksimum 67 derece oluyor ve oyun performansından çok memnunum.

Katılıyorum aradaki fark 2K'dan daha değerli iki kart arasında. 7800 XT tam alınacak kart bu sıralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…