15 bin TL'ye sistem önerisi

Grey0

Hectopat
Daha fazla  
15k ya daha iyileri yok mu? 2. elde bunlardan daha avantajlısını bulabilirsin. atılanlardan ise sondaki tavsiyemdir.

Merhaba dostlar, ikinci elden kendime Max 15.000₺ bütçe ile toplama PC almak istiyorum. Oyun için. Uzun zamandır bilgisayar değiştirmediğim için yeni nesil sistemlere bi' hayli yabancı kaldım. Birkaç tane ilan bırakacağım, hangisi iyidir, GTA 6 için yeterli olacak mıdır? Tavsiyelerinizi, önerilerinizi eksik etmeyin.

Son sistem olabilir, ama PSU dandik kasayıda bilmiyorum. Bide İST Bagcılar olunca katakulli olabilirmiş her an gibime geliyor.

15k ya daha iyileri yok mu? 2. elde bunlardan daha avantajlısını bulabilirsin. atılanlardan ise sondaki tavsiyemdir.
Dediğim gibi, yeni nesil sistemlere pek aşina olmadığım için düz mantık filtreleme ile 3060ti’ı ekleyip öyle arattım, bunları bulabildim… 😂

Son sistem olabilir, ama PSU dandik kasayıda bilmiyorum. Bide İST Bagcılar olunca katakulli olabilirmiş her an gibime geliyor.
Bağcılar’ı görünce bende bi garip olmadım değil ama, Esenyurtlu olduğum aklıma gelince çok da şey yapmadım hocam :)

şöyle bir sistem daha buldum arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim

merhaba, ufak sıkıntılarımdan dolayı foruma da girip sonucu yazmayı unuttum.

MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8GD6X OC 8GB GDDR6X 256
INTEL CORE İ3-12100F​

Asus Prime H610M-K D4​

Hi-Level 256GB
HYPERX 2X8 16GB RAM​

ZALMAN N5 MF (SE) 4x120mm RGB FANLI MegaMax 600W 80PLUS MidT ATX​

12.000TL'ye almış oldum, önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı