15 bin TL'ye tablet önerisi

Shouz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
50 bin TL'ye taksitli laptop alacaktım ama daha önce de gaming laptop alıp daha sonra satıp masaüstü aldım, aynı pişmanlık olsun istemiyorum.

Üniversitede tercümanlık bölümü dersleri PDF olarak atılıyor zaten. Düzenli bir şekilde not tutmak, üzerlerine not almak, sunum hazırlamak ve benzeri çalışmalar yapmak için tablet düşünüyorum. Bütçeyi 15 bin TL civarı belirledim. Güçlü bir şey istemiyorum, kasmasın, 3-4 yıl idare etsin yeterli. Klavyesi de olmasına gerek yok, tablet + kalem istiyorum.

Kalan 35 bin TL bütçe ile sıfırdan kasa dizeceğim.

50 bin TL'ye taksitli laptop alacaktım ama daha önce de gaming laptop alıp daha sonra satıp masaüstü aldım, aynı pişmanlık olsun istemiyorum.

Üniversitede tercümanlık bölümü dersleri PDF olarak atılıyor zaten. Düzenli bir şekilde not tutmak, üzerlerine not almak, sunum hazırlamak ve benzeri çalışmalar yapmak için tablet düşünüyorum. Bütçeyi 15 bin TL civarı belirledim. Güçlü bir şey istemiyorum, kasmasın, 3-4 yıl idare etsin yeterli. Klavyesi de olmasına gerek yok, tablet + kalem istiyorum.

Kalan 35 bin TL bütçe ile sıfırdan kasa dizeceğim.
Poco Pad M1 alabilirsin.

Poco Pad M1 alabilirsin.
poco pad ile xiaomi kalem uyumlu demi hocam?

Peki POCO Pad X1, m1, Samsung Tab S10 FE, iPad A16(Apple hiç cihazım yok) içerisinden en iyisi hangisi tercih?

Peki POCO Pad X1, m1, Samsung Tab S10 FE, iPad A16(Apple hiç cihazım yok) içerisinden en iyisi hangisi tercih?

Xiaomi ne kadar prestijlidir hiç kullanmadım güvenilir mi fikrim yok.

Xiaomi ne kadar prestijlidir hiç kullanmadım güvenilir mi fikrim yok.
S10 FE'yi ele fiyatı kötü, Xiaomi Pad 7 en iyisi. Üst seviye bir tablet. Ekranı olsun, işlemcisi olsun çok kaliteli. Detaylar o konuda yazıyor. Sıkıntısı kalemi stokta yok. Poco Pad M1 alınabilir o yüzden. Büyük ekran ve dana gibi batarya ile güzel deneyimde sağlar.

X1 için daha iyi denmiş m1'den X1 almam daha iyi değil mi ve pad 7 sanırım bu attığın kalem ile uyumlu değil o halde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı