15 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
15000

rulssws

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Benim en fazla 15000 TL gibi bir bütçem var. Oyunlarda iyi FPS veren günlük kullanımda da güzel olan bir cihaz önerebilir misiniz?

Bütçe esnerse Poco X6 Pro bakabilirsin. Oyun için en F/P telefonlardan.

POCO X6 Pro 5G, Samsung Galaxy A55 5 G, Samsung Galax A35 5G.
POCO ve Galaxy'a 55 256 GB 1.000 2.000 TL fazla yok ben veremem derseniz geriye 569 telefon içinden sadece Samsung Galaxy'a 35 kalır 13.249 TL.

Bu telefonların hepsinin özellikleri aynı sayıyorum:

Suya dayanıklılık, hızlı şarj, 5G, Android 14 en güncelleri 569 telefon içerisinden bu fiyata göre 0-17 bin TL arası için, hepsinin bataryası 5.000 mAh boyut olarak aynılar 6.6 Samsung 6.7 POCO.

POCO telefonunun ekran çözünürlüğü biraz fazla, 1220x2712 Samsung'lar 1080x2340 çözünürlük.
İşlemciden ekran belleğinden anlamam o yüzden o konulara bir şey diyemem muhtemelen iyilerdir.
Ben kendim çok oyun oynayan birisi olarak filtreledim kendime alıyor gibi ben olsam fiyat artırabilsem POCO X6 Pro olanı alırdım.

Teknik puan olarak POCO X6 Pro 79 puanla 569 telefon içerisinde en fazla puana sahip filtreleme yapmadan özellikler daha belli olmadan. 2. Samsung Galaxy'a 55 3. de Galaxy'a 35.

Galaxy'a 55 72'a 35 71 puan teknik puan.

Hangisini alacaksın neye karar verdin? POCO'yu al dinle beni veya a 35'i al kendime alır gibi özenle filtreledim özellikleri.
POCO biraz pahalı bütçeni aşıyor ama a 35 aşmıyor.

Hocam A35 sizce nasıl bir cihaz? Oyun performansı olarak üzer mi kullanıcıyı? Fikirlerinizi merak ettim.

Hocam A35 sizce nasıl bir cihaz? Oyun performansı olarak üzer mi kullanıcıyı? Fikirlerinizi merak ettim.
Hiç kullanmadım filtreleyerek seçtim özelliklere baktığımız zaman üzeceğini hiç zannetmiyorum kendime göre seçtim filtreledim bir oyuncuya göre seçtim yani işlemci ve ekran kartını bilmem onlar dan anlamıyorum.
Benim telefonum bana hediye geldi Redmi Note 13 Pro var.
Kendime alacak olsam bu fiyat bandı için Pocox6 Pro seçerim veya A35 çok düşük olacaksa.

5 G var sonra şarjı 45 dakikada 100 yapıyor. Teknik puan olarak 3. sırada 569 telefon içerisinde fiyatı makul A35 güzel duruyor seni niye nasıl üzebilir bilemem.

Hiç kullanmadım filtreleyerek seçtim özelliklere baktığımız zaman üzeceğini hiç zannetmiyorum kendime göre seçtim filtreledim bir oyuncuya göre seçtim yani işlemci ve ekran kartını bilmem onlardan anlamıyorum.
Benim telefonum bana hediye geldi Redmi Note 13 Pro var.
Kendime alacak olsam bu fiyat bandı için pocox6 Pro seçerim veya A35 çok düşük olacaksa.

5 g var sonra şarjı 45 dakikada 100 yapıyor. Teknik puan olarak 3. sırada 569 telefon içerisinde fiyatı makul A35 güzel duruyor seni niye nasıl üzebilir bilemem.

Hocam şimdi soruyu şöyle duzeltebilirim ben bu telefonu 3-4 ay kullanıp satacağım ve onun yerine iPhone 13-14 gibi bir cihaza geçmeye düşünüyorum piyasada hızlı satilabilir bir cihaz mi POCO X6 veya A35.

Hangisini alacaksın neye karar verdin? POCO'yu al dinle beni veya a 35'i al kendime alır gibi özenle filtreledim özellikleri.
POCO biraz pahalı bütçeni aşıyor ama a 35 aşmıyor.

POCO veya Xiaomi Redmi Note 13 almayı düşünüyorum hocam 3-4 ay kullanıp satmayı düşünüyorum sizce iyi midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı