Hangisini alacaksın neye karar verdin ? Pocoyu al dinle beni veya a 35 i al kendime alır gibi özenle filtreledim özellikleri.Teşekkürler sağ olun.
Hangisini alacaksın neye karar verdin? POCO'yu al dinle beni veya a 35'i al kendime alır gibi özenle filtreledim özellikleri.
POCO biraz pahalı bütçeni aşıyor ama a 35 aşmıyor.
Hiç kullanmadım filtreleyerek seçtim özelliklere baktığımız zaman üzeceğini hiç zannetmiyorum kendime göre seçtim filtreledim bir oyuncuya göre seçtim yani işlemci ve ekran kartını bilmem onlar dan anlamıyorum.Hocam A35 sizce nasıl bir cihaz? Oyun performansı olarak üzer mi kullanıcıyı? Fikirlerinizi merak ettim.
Hiç kullanmadım filtreleyerek seçtim özelliklere baktığımız zaman üzeceğini hiç zannetmiyorum kendime göre seçtim filtreledim bir oyuncuya göre seçtim yani işlemci ve ekran kartını bilmem onlardan anlamıyorum.
Benim telefonum bana hediye geldi Redmi Note 13 Pro var.
Kendime alacak olsam bu fiyat bandı için pocox6 Pro seçerim veya A35 çok düşük olacaksa.
5 g var sonra şarjı 45 dakikada 100 yapıyor. Teknik puan olarak 3. sırada 569 telefon içerisinde fiyatı makul A35 güzel duruyor seni niye nasıl üzebilir bilemem.
Hangisini alacaksın neye karar verdin? POCO'yu al dinle beni veya a 35'i al kendime alır gibi özenle filtreledim özellikleri.
POCO biraz pahalı bütçeni aşıyor ama a 35 aşmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.