15 bin TL'ye üniversite için tablet önerisi

Emre333333

Hectopat
Bütçem 15k az miktarda oynama olabilir. 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim almak konusunda kararsızım ama derslerde slaytlar hakkında not almak için artık bir tablet ihtiyaç oldu gibi. Onun için beğenmezsem rahatça çok para kaybetmeden de satabileceğim içinde kalemi vs olan, olmasa bile ucuza alabileceğim ders çalışırken rahatça kullanabileceğim uzun vade gidecek bir tablet arıyorum. Çok bir bilgim yok ama genel olarak bu IPad'ler bayağı uzun ömürlü ve satması kolay gibi geliyor. Bu bütçede alınabilecek tek iPad iPad 11 A16 galiba. Kalem olarak da bir tane çakma kalem alsam diye düşünüyorum orijinale o parayı asla vermem. Veya Xiaomi Pad7 var galiba. Hangisi daha mantıklı bilmiyorum ve iPhone ve tabletten çok anlamam ama biz çocukken aldığımız Android tabletler hep 2 3 yıla çöp oluyordu bu durumdan korktuğumdan iPad 11 A16 mantıklıma geliyor. Ama önceden Apple'nin hiçbir ürününüde kullanmadım telefonumda Xiaomi, not uygulamaları falan paralı mıdır bilmiyorum. Sizin fikriniz, bilgininiz, tecrübeniz varsa duymak isterim. Bu ikisi benim bu aralıkta en iyi duyduklarım başka önerileriniz varsa onları da düşünebilirim ama sadece şu ürünü al deyip veya marka bağımlılığı yapmazsanız tecrübelerinizden bahsederseniz iyi olur. Ben öğrenci olarak alacağım bunu paramız çok olsa zaten gidip en iyi IPad'leri Samsung'ları alırız bu kadar uğraşmayız.

Hocam rahatlıkla iPad alabilirsiniz. Bahsettiğiniz iPad modeli de bütçenize göre en uygun model. Satarkende eliniz çok rahat olur insanlar ikinci el Android Tab'ler yerine iPad almayı tercih ediyorlar. Annemde de iPad Air 4.nesil var günde yaklaşık 4-5 saat televizyon veya video izliyor. Buna rağmen sarja çok nadiren takıyor. İşlevsel olarak da bayağı uygun sınavlarıma çalışırlen iPad kullanıyorum bende. Rahatlıkla tercih edilebilir bir tablet.

iPad 10th gen diyebilirim ama 64 GB bu zamanda biraz yetersiz kalabilir. Eğer depolama sizin için önemliyse kesinlikle önerim Xiaomi Pad 7 olacaktır.

iPad 10th gen diyebilirim ama 64 GB bu zamanda biraz yetersiz kalabilir. Eğer depolama sizin için önemliyse kesinlikle önerim Xiaomi Pad 7 olacaktır.

Ders ve not tutmak için düşünüyorum hocam. Ne kadar hafıza gerekir bilmiyorum pek.

İkisi de mantıklı bir ihtimal S10Fe'de araştırılabilir.

Hocam bunlar birbirine yakın tabletler buradan sonrası kişisel ve şahsi konfora kalıyor.

Öyle ama hocam tablet konusu bilmediğimden sanki iPad alınca ömür boyu gidecekmiş gibi hissediyorum. Telefon konusunda bunu diyen arkadaşlarımla fiyat farkından çok tartıştım ama bu durumda fark da olmayınca arada kalmadım diyemem. Bir de Honor Pad V9 önermiş biri o da bayağı iyime geldi.

Honor V9 iyidir ama kalemi yok diye biliyorum. Aynı şekilde yanlış bilmiyorsam İpad A16'da manyetik şarj yok kendiniz ayrı kablo ile şarj ediyordunuz kalemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…