15 bin TL'ye Xbox Series X için monitör önerisi

Emir Kerem29

Femtopat
Daha fazla  
Yakında Xbox Series X alacağım, bütçem 15 bin civarı. Çok araştırdım, bunu buldum. Sizce nasıl? Ve daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel monitör, alabilirsiniz hocam.

Yakında Xbox Series X alacağım, bütçem 15 bin civarı. Çok araştırdım, bunu buldum. Sizce nasıl? Ve daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim.

Ben olsam kendi fikrim onun yerine o fiyatlara ultrawide bir monitör alırdım ki sadece Xbox için kullanılacaksa 165Hz'e gerek yok 120Hz 100Hz daha mantıklı bir seçim olabilir.

Ben olsam kendi fikrim onun yerine o fiyatlara ultrawide bir monitör alırdım ki sadece Xbox için kullanılacaksa 165Hz'e gerek yok 120Hz 100Hz daha mantıklı bir seçim olabilir.
Katılıyorum 165Hz gereksiz ama renk canlılığı olsun boyutu olsun tam konsol monitörü gibi geldi bütçem de yetiyor o yüzden bunu seçtim ama net bir monitör atarsanız bakarım.

32" istiyorsan MSI G321Q daha F/P konumda. Tek eksisi yukseklik ayarinin bulunmamasi.
Aslında onu almayı pilanlıyordum başta ama her IPS panelde olduğu gibi bunda da ghsoting varmış ama en başta attığım da daha az bi ghsoting problemi var gibi anladım inceleme ve yorumlardan, birde yükseklik ayarı benim için önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı