Osuruk bombardımanı Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi değilim ama kaliteli olsun istiyorum 15kyı geçmemesi lazım.
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 26 Ağustos 2024 #2 300TL çıkarsa bu: https://www.akakce.com/laptop-noteb...s-15-6-full-hd-notebook-fiyati,466982593.html Çıkmaz ise sanırım bu :https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,480508442.html
300TL çıkarsa bu: https://www.akakce.com/laptop-noteb...s-15-6-full-hd-notebook-fiyati,466982593.html Çıkmaz ise sanırım bu :https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,480508442.html
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Ağustos 2024 #3 MX550 ekran kartlı Acer'ı tercih et. Az çok oyun da oynatır.
E efeaggez Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Monster Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa Monster Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Monster oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da! www.teknosa.com Daha iyi bir seçenek yok diye düşünüyorum bu fiyata.
Monster Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa Monster Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Monster oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da! www.teknosa.com Daha iyi bir seçenek yok diye düşünüyorum bu fiyata.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 efeaggez dedi: Monster Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa Monster Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Monster oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da! www.teknosa.com Daha iyi bir seçenek yok diye düşünüyorum bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Ürüne yazılım yüklenmiştir.[$]ürünün arka kapağında ezik, arka kısmında çizikler var. Cihazın orijinal ambalajında yırtık ya da hasar bulunuyor. Outlet logolu ürünlerin garanti süresi 1 yıldır. Outlet ürünlerde değişim işlemi yapılmamaktadır. Outlet ürünlerin iadesi için Teknosa.com iade koşulları geçerlidir. Ürün stoklarla sınırlıdır. Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır. Yazılarını okumadınız galiba.
efeaggez dedi: Monster Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa Monster Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Monster oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da! www.teknosa.com Daha iyi bir seçenek yok diye düşünüyorum bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Ürüne yazılım yüklenmiştir.[$]ürünün arka kapağında ezik, arka kısmında çizikler var. Cihazın orijinal ambalajında yırtık ya da hasar bulunuyor. Outlet logolu ürünlerin garanti süresi 1 yıldır. Outlet ürünlerde değişim işlemi yapılmamaktadır. Outlet ürünlerin iadesi için Teknosa.com iade koşulları geçerlidir. Ürün stoklarla sınırlıdır. Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır. Yazılarını okumadınız galiba.
E efeaggez Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 erayisteya dedi: Ürüne yazılım yüklenmiştir.[$]ürünün arka kapağında ezik, arka kısmında çizikler var. Cihazın orijinal ambalajında yırtık ya da hasar bulunuyor. Outlet logolu ürünlerin garanti süresi 1 yıldır. Outlet ürünlerde değişim işlemi yapılmamaktadır. Outlet ürünlerin iadesi için Teknosa.com iade koşulları geçerlidir. Ürün stoklarla sınırlıdır. Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır. Yazılarını okumadınız galiba. Genişletmek için tıkla... Okudum tabii ki de.
erayisteya dedi: Ürüne yazılım yüklenmiştir.[$]ürünün arka kapağında ezik, arka kısmında çizikler var. Cihazın orijinal ambalajında yırtık ya da hasar bulunuyor. Outlet logolu ürünlerin garanti süresi 1 yıldır. Outlet ürünlerde değişim işlemi yapılmamaktadır. Outlet ürünlerin iadesi için Teknosa.com iade koşulları geçerlidir. Ürün stoklarla sınırlıdır. Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır. Yazılarını okumadınız galiba. Genişletmek için tıkla... Okudum tabii ki de.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #7 efeaggez dedi: Okudum tabii ki de. Genişletmek için tıkla... E o zaman niye öneriyorsunuz sence mantıklı mı onu almak? 2. el alınır daha iyi.
efeaggez dedi: Okudum tabii ki de. Genişletmek için tıkla... E o zaman niye öneriyorsunuz sence mantıklı mı onu almak? 2. el alınır daha iyi.
E efeaggez Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 erayisteya dedi: E o zaman niye öneriyorsunuz sence mantıklı mı onu almak? 2. el alınır daha iyi. Genişletmek için tıkla... O zaten ikinci el kanka ayrıca o fiyata sıfır alırsa sence kasmadan oyun oynayabilir mi birkaç çizikten performansa zarar gelmez.
erayisteya dedi: E o zaman niye öneriyorsunuz sence mantıklı mı onu almak? 2. el alınır daha iyi. Genişletmek için tıkla... O zaten ikinci el kanka ayrıca o fiyata sıfır alırsa sence kasmadan oyun oynayabilir mi birkaç çizikten performansa zarar gelmez.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #9 efeaggez dedi: O zaten ikinci el kanka ayrıca o fiyata sıfır alırsa sence kasmadan oyun oynayabilir mi birkaç çizikten performansa zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Birkaç ezik çizikten hayır gelmez. İyi geceler hocam.
efeaggez dedi: O zaten ikinci el kanka ayrıca o fiyata sıfır alırsa sence kasmadan oyun oynayabilir mi birkaç çizikten performansa zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Birkaç ezik çizikten hayır gelmez. İyi geceler hocam.
E efeaggez Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #10 erayisteya dedi: Birkaç ezik çizikten hayır gelmez. İyi geceler hocam. Genişletmek için tıkla... iyi geceler.
erayisteya dedi: Birkaç ezik çizikten hayır gelmez. İyi geceler hocam. Genişletmek için tıkla... iyi geceler.