15 bin TL'yi geçmeyecek şekilde üniversite için tablet önerisi

ArdaDemirci

Hectopat
Üniversite için alıp hemen kullanabileceğim, en kötü 4-5 yıl götürebilecek tablet arıyorum. Çok bilgiye sahip olmadığımdan en önemli kriterim yeterli bir depolama alanı. Klasik şeyler için kullanmak istiyorum(PDF, ödevler vs.). Tablet piyasasına çok hakim olmadığından net bir bütçem yok ama 15 bin TL'yi çok geçmezse sevinirim.

Yanina kalemini de almak isterseniz 16k ya geliyor, uzun sure gotursun derseniz bayağı is gorur.
Satici Apple resmi saticisidir guvenebilirsiniz. Bizzat MacBook Pro satin aldim ve İstanbul'daki depolarindan elden teslim aldim.

Samsung S10 FE.

64 GB biraz az gibi. Islemci olarak oldukca guclu ama bu cihaz insani iCloud'a zorunlu biraktirir.

Teşekkür ederim. 128 GB olsaydı çok hoşuma gitmişti ancak 64 GB biraz düşündürdü açıkçası

Samsung S10 FE.

64 GB biraz az gibi. Islemci olarak oldukca guclu ama bu cihaz insani iCloud'a zorunlu biraktirir.
teşekkürler. Peki aradaki fiyat farkını da düşünerek s9fe(11k tl) s9(20k) ve s10fe(15.5k)'den birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz?

Teşekkür ederim. 128 GB olsaydı çok hoşuma gitmişti ancak 64 GB biraz düşündürdü açıkçası

128 olani da var hocam ama size kalemle beraber pahali gelir diye atmadim. Kaleme suanlik gerek yok ileride alirim derseniz bu da var.

S9. Ben S9+ kullaniyorum bu arada. Guzel tablet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…