Normalde gayet iyi çalışan sistemim oyuna girince bazen oyunu 15 FPS'e sabitliyor. Oyuna her girdiğimde olmuyor bazen olup bazen düzgün çalışıyor. GPU kullanımı %0 CPU kullanımı %2'lerde geziyor. Başıma geldiği oyunlar Valorant ve Ark. Nasıl düzeltebilirim, bunun bir ayarı vb. var mıdır?
AMD adrenalin sadece Steam oyunlarını otomatik olarak algılıyor ve steam deki oyunlarda bu sorun meydana gelmiyor sanırsam algılamadığı için sorn oluşuyor fakat nerden elle oyuın ekleyeceğimi bulamadım. (Şuan buldum fakat seçip onayladığımda oyun menüye gelmiyor)
AMD adrenalin sadece Steam oyunlarını otomatik olarak algılıyor ve steam deki oyunlarda bu sorun meydana gelmiyor sanırsam algılamadığı için sorn oluşuyor fakat nerden elle oyuın ekleyeceğimi bulamadım. (Şuan buldum fakat seçip onayladığımda oyun menüye gelmiyor)
Steam den fps oyunu oynuyordum mesela 200 fps alıyorum ayarlara girip bir tane ayarı yükseltiyim düşüreyim farketmiyor 15 fps kitleniyodu ve saatlerce öyle kalabiliyodu bendede rx 590 + var, demek istediğim steam oyunlarındada bu sorun çıkabiliyor