FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #1 Cooler Master 15" NOTEPAL X1 12cm Fanlı, Fan kontrollü, 2xUSB2.0 port Notebook Soğutucusu | ITOPYA vs Thermaltake 10"~17" Massive23 LX 23cm Mavi Ledli Fanlı Notebook soğutucusu | ITOPYA Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi veya daha iyi bir öneriniz var mı? F/P tavsiyelerinizi bekliyorum Son düzenleme: 15 Haziran 2020
Cooler Master 15" NOTEPAL X1 12cm Fanlı, Fan kontrollü, 2xUSB2.0 port Notebook Soğutucusu | ITOPYA vs Thermaltake 10"~17" Massive23 LX 23cm Mavi Ledli Fanlı Notebook soğutucusu | ITOPYA Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi veya daha iyi bir öneriniz var mı? F/P tavsiyelerinizi bekliyorum
bNi Femtopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 2 18 Haziran 2020 #2 Laptop soğutucu olmasa da Cooler Master'ın kullandığım ürünlerinde malzeme kalitesinden çok memnun kalmıştım. Biraz fanboyluk olacak ama ben ikisinin arasında kalsam düşünmeden CM seçerdim.
Laptop soğutucu olmasa da Cooler Master'ın kullandığım ürünlerinde malzeme kalitesinden çok memnun kalmıştım. Biraz fanboyluk olacak ama ben ikisinin arasında kalsam düşünmeden CM seçerdim.
FaNTaSTiCaS Megapat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 751 Makaleler 1 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #3 TX V-MAX 5x7cm Kırmızı LED Fanlı, 6X Yükseklik Ayarlı, 2X USB HUB, 11"-17" Notebook Soğutucu Stand (TXACNBVMAX) | Teknobiyotik bu ürünü satın aldım. Daha yeni kullanmaya başladım. Güzele soğutuyor gibi fakat plastik kalitesi düşük.
TX V-MAX 5x7cm Kırmızı LED Fanlı, 6X Yükseklik Ayarlı, 2X USB HUB, 11"-17" Notebook Soğutucu Stand (TXACNBVMAX) | Teknobiyotik bu ürünü satın aldım. Daha yeni kullanmaya başladım. Güzele soğutuyor gibi fakat plastik kalitesi düşük.