Steam 15 gün kısıtlaması NASIL İŞLER?

Daha fazla  
Değerli bir eşyamı satışa çıkardım ve benden onay istedi, bende onayladım. Benim sorularım ise;

1- Bundan sonra her eşyamın satılması için 15 gün bekleyecek miyim yoksa 15 gün sonra bu eşyam satılınca bu kısıtlama kalkacak ve artık her eşyam anında satılacak mı?

2- Ayın 1'inde koyduğum eşyam 15 Eylül'de satışa çıkacak ama ne yazık ki bu 4 gün içinde fiyatı düştü, ben bunu kaldırıp güncel fiyattan tekrar koysam 15 değil de 19 Eylül'de mi satışa çıkacak?

Steam guard uygulamasını kullanabilirsiniz, 1 hafta bekledikten sonra istediğiniz eşyayı anında satabilirisniz.

2- Evet.

15 gün sonra satılacak direkt(eğer fiyatı değişmezse) evet 19 Eylül'de çıkacak.

Rozetler kısmından satarsan 15 gün beklemene gerek kalmaz.

CS'de kapsül hocam, satılıyor mu ve nasıl yapacağım?

15 gün sonra satılacak direkt(eğer fiyatı değişmezse) evet 19 Eylül'de çıkacak.

Peki 15'te satışa çıktıktan sonra satılmazsa tekrar koyarsam yine mi 15 gün?

Steam guard uygulamasını kullanabilirsiniz, 1 hafta bekledikten sonra istediğiniz eşyayı anında satabilirisniz.

2- Evet.
Hocam uygulamayı yüklesem şimdi kaldırıp koysam 1 hafta mı bekleyeceğim?

Evet guard ekleyene kadar öyle.

Hocam siz 750 liralık kapsül düşürmüştünüz değil mi? CS2'de mi düştü CS:GO'da mı, konuyla alakasız oldu özür dilerim sadece merak ettim de.

Hocam siz 750 liralık kapsül düşürmüştünüz değil mi? CS2'de mi düştü CS:GO'da mı, konuyla alakasız oldu özür dilerim sadece merak ettim de.

Yok estağfurullah, CS:GO'da çıkardım, rekabetçi bitince seviye atladım ve kapsül verdi ben değersiz sanmıştım, baktım 773 lira yazıyordu şaşırdım yani ama koyduğumdan bu yana fiyatı düştü.

Evet guard ekleyene kadar öyle.

Ne lanet bir sistem, teşekkür ederim hocam.

Dolandırıcılık engellemek için gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…