ryzen101 Yoctopat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Merhaba. İtemsatış üzerinden bir CS2 skini aldım fakat takas teklifi 15 gün bekletmeli olarak geldi. Ne yapmam gerekiyor? Bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2024
Merhaba. İtemsatış üzerinden bir CS2 skini aldım fakat takas teklifi 15 gün bekletmeli olarak geldi. Ne yapmam gerekiyor? Bir sorun olur mu?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #2 ryzen101 dedi: Merhaba. İtemsatış üzerinden bir CS2 skini aldım fakat takas teklifi 15 gün bekletmeli olarak geldi. Ne yapmam gerekiyor? Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Iki taraftan birinde guard yok tahminimce. Ben olsam iade isterdim şahsen.
ryzen101 dedi: Merhaba. İtemsatış üzerinden bir CS2 skini aldım fakat takas teklifi 15 gün bekletmeli olarak geldi. Ne yapmam gerekiyor? Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Iki taraftan birinde guard yok tahminimce. Ben olsam iade isterdim şahsen.
ryzen101 Yoctopat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #3 Yeyil dedi: Iki taraftan birinde guard yok tahminimce. Ben olsam iade isterdim şahsen. Genişletmek için tıkla... bende var adam yeni hesap olduğu için falan dedi ama fazla satış yapmış ve yorumları iyi olan bir satıcı emin olamadım o yüzden
Yeyil dedi: Iki taraftan birinde guard yok tahminimce. Ben olsam iade isterdim şahsen. Genişletmek için tıkla... bende var adam yeni hesap olduğu için falan dedi ama fazla satış yapmış ve yorumları iyi olan bir satıcı emin olamadım o yüzden