15 günlük S24FE bataryası sorunlu mu?

Elbet çözülür hocam, dediğim gibi konu açın members üzerinde yardımcı olurlar elbet, belki cihaz tam kullanım alışkanlıklarınızı öğrenemedi, kalibrasyon tam oturmadı gibi gibi, ayrıyeten One Ui7 yolda geliyor, belki ilaç gibi gelir Android 15

Umarım dediğiniz gibi olur ben s serisinde aldığım modelin hep en iyisini almıştım S6 Edge S9+Plus 20 Ultra vs ilk kez giriş seviyesi 24FE alayım dedim bin pişman oldum. 3 5 ay geçse kendimde kusur bulacağım böyle 15 günlük telefonda sorun yaşayınca kendimi enayi gibi hissediyorum vallahi. Apple çok önerdi arkadaşlarım falan da ben yıllardır Samsung kullanıyorum diye hiç yanaşmadım ama artık Çinli rakipleri bile olsa Samsung kullanmayacağım gibi hissediyorum. Bu bataryayla ilgili birçok konu izledim çok sorun yaşayan var panel vs olsun morluklar falan oluyor ekranda keza bende de mevzut o panel sorunu hepsini boş verdik bari bataryada hatrı sayılır bir performans sergilese diğer kroniklerine ses çıkarmayacağım.

Elektronik şans işi maalesef, Apple tarafında alacağınız cihazda kusursuz olmayacaktı belki, Apple tarafının fiyatlarını da göz ardı etmemek lazım tabii. Ekran olarak cihaza çok iyi diyemem, bu fiyat aralığında daha iyi modeller var fakat ekran tarafı iyi olsun derseniz, diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalıyorsunuz. Benim kullanım senaryomda, işlemci iyi olsun, yazılımı üzmesin, uzun süre güncelleme desteği sunmalı gibi önceliklerim olduğu için uzun zaman sonra hatta yıllar sonra Samsung tarafına dönüş yaptım, normal de bbk group çatısı altındaki Realme ve Oppo cihazlar arası gidip geliyordum. Kronik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum ben, forumlarda bende ekran yüzünden birkaç kişinin şikayetini gördüm ama kullanılan ekran koruyucu vb bu tür şeylere sebebiyet olabiliyor, şu an benim için en büyük sorun telefon için sinyal kalitesi iyi değil, 2 diş çekim gücü almak biraz dumura uğrattı biraz. Aynı operatöre sahip cihazlar ile denemelerim ile dağlar kadar fark var, şebeke anteni pek iyi değil sanırsam.

Ayarlar kısmına gelip hızlı veya yavaş kaydırın seçeneklerin aşağı kayarken hafiften morlaştığını göreceksiniz arkadaşımdada bende de var hatta tüm 24FE modellerinde var diyebiliriz panelle alakalı bir şey yok diyen dikkatli bakamıyordur bende yok sanıyordum varmış dikkatli bakınca. Bir de üzerine batarya problemleri var bahsettiğiniz çekim gücü muhabbeti iş yerimde bazen müşteri arayınca müşteri ulaşılmıyor çalıyor vs diyordu bununla ilgili olabilir belki de. Velhasıl kelam 24FE olmamış benim gözümde aslında bu yazdıklarımın hepsi Şikayetvar'da yüzlerce kez yazılmış ama insanlar abartıyor vs deyip almıştım sonuçta bir şikayet sitesi iyi bir şey bulmak mantıksız kafasıyla aldım keşke almasaydım. Bataryayla ilgili Members'ta konu açtım ancak bazıları 6 saat alırken bazıları benden daha az ekran süresi alıyor yani bu cihaz üretilirken bazı üretimlerde problem olmamış bazılarında donanımsal bir sorun olduğu kesin iki 24FE yan yana koyunca biri 7 saat süre veriyor öteki 2 saat 50 dk falan bu hiç de normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…