Elektronik şans işi maalesef, Apple tarafında alacağınız cihazda kusursuz olmayacaktı belki, Apple tarafının fiyatlarını da göz ardı etmemek lazım tabii. Ekran olarak cihaza çok iyi diyemem, bu fiyat aralığında daha iyi modeller var fakat ekran tarafı iyi olsun derseniz, diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalıyorsunuz. Benim kullanım senaryomda, işlemci iyi olsun, yazılımı üzmesin, uzun süre güncelleme desteği sunmalı gibi önceliklerim olduğu için uzun zaman sonra hatta yıllar sonra Samsung tarafına dönüş yaptım, normal de bbk group çatısı altındaki Realme ve Oppo cihazlar arası gidip geliyordum. Kronik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum ben, forumlarda bende ekran yüzünden birkaç kişinin şikayetini gördüm ama kullanılan ekran koruyucu vb bu tür şeylere sebebiyet olabiliyor, şu an benim için en büyük sorun telefon için sinyal kalitesi iyi değil, 2 diş çekim gücü almak biraz dumura uğrattı biraz. Aynı operatöre sahip cihazlar ile denemelerim ile dağlar kadar fark var, şebeke anteni pek iyi değil sanırsam.