Selam arkadaşlar. Sizlerin naçizane tavsiyesine ve bilgisine ihtiyaç duymaktayım. Benim şu anki sistemin Pentium G4600- GT 1030 ikilisi. Beni LoL, CS, Valorant gibi oyunlarda gayet de iyi götürüyor aslında. Yakin zamanda 500 GB SATA SSD aldım. Lakin kasadan ses gelmesi, fan tıkırtıları, işlemcinin sürekli %100 olması gibi sebeplerden bayağı bir soğudum. Ekranım C24G1 144 Hz ve bunu 120 olarak kullanıyorum. Ben de teknolojiyi ve oyunları cok da yakından olmasa da takip eden ve oynamak isteyen bir insanım. Bahsettigim oyunlar sanırım 3A diye gecen az bucuk sistem gerektiren oyunlar. En son kasalara baktığımda DA-C4 sistemini yakalayamadım. Sonrasında bildiğiniz gibi 2 tane popüler sistem RX 6700 XT ve RTX 4060 sistem çıktı. Bunlara göz koymuşken Gençer Gaming adlı sitedeki Velius 3070'li sistemi (19 bin TL ) gördüm. Tam alacağım karar veriyorum ya RAM'i bitiyor ya başka bir şeyi. Birkaç konuda bazı hocalarımın Enix 4070 adlı bilgisayarı tavsiye ettiğini gördüm. Anlayacağınız gibi ipin ucu yok ve kaçıyor. Sizce hangisini almalıyım? Şimdiden değerli yorumlarınız için müteşekkirim.
Bu akşam almayı planlıyorum bir aksilik olmaz ise bu arada zam gelmeden önce hazır sistemler varken.

Bu akşam almayı planlıyorum bir aksilik olmaz ise bu arada zam gelmeden önce hazır sistemler varken.
Son düzenleyen: Moderatör: