Satılık %15 indirimli Steam bakiyesi

• Konuyu başlatan NRVS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.627
Makaleler
9
Yer
C-137
Steam üzerinde istediğiniz oyunu %15 indirimli satıyorum. (Oyun hediye olarak gönderilecektir.)
  • Güncel Bakiye: 0 TL (Güncel bakiyeyi sormanıza gerek yok, bakiye değiştiğinde burayı güncelliyorum.)
  • Ödeme Yöntemleri: IBAN, Papara
  • İletişim: NerveoS#0001
Referans:
1
2

*Yorumlarda bakiye sormayın yukarıdaki "Güncel Bakiye" kısmını sürekli güncel tutuyorum.
*İndirimi hesaplamak için bu siteyi kullanabilirsiniz.

Steam hesabım 7 yıllık. Bakiyenin tamamı CS:GO envanterini satarak elde edilmiştir.

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Genelde %20 indirimli satılıyor hocam steam bakiyeleri. Sizin de %20 ile satmanızı öneririm. Muadil sosyal konularına bakarsanız genelde %20, nadiren de %25 indirimle satılıyor steam bakiyeleri.

Genelde %20 indirimli satılıyor hocam steam bakiyeleri. Sizin de %20 ile satmanızı öneririm. Muadil sosyal konularına bakarsanız genelde %20, nadiren de %25 indirimle satılıyor steam bakiyeleri.
Teşekkür ederim öneriniz için ama benim ilk satışım değil bu ve hep %15 olarak sattım. Sosyal konularında %20, %25 indirimli olarak satan arkadaşların ufak bir miktar bakiyeleri bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinde istediğiniz oyunu %15 indirimli satıyorum. (Oyun hediye olarak gönderilecektir.)
  • Güncel Bakiye: 1386 TL (Güncel bakiyeyi sormanıza gerek yok, bakiye değiştiğinde burayı güncelliyorum. )
  • Ödeme Yöntemleri: IBAN, Papara
  • İletişim: NerveoS#0001
Referans:
1
2

Yorumlarda bakiye sormayın yukarıdaki "Güncel Bakiye" kısmını sürekli güncel tutuyorum.
İndirimi hesaplamak için bu siteyi kullanabilirsiniz.
Peki indirimli oyunlara ek %15 indirim mi yapıyorsunuz yoksa indirimli oyunları almıyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı