15 kişi ToS oynamak

R

Redburne

Ziyaretçi
Ha beyler? Çok eğlenceli olmaz mı 15 kişi oynasak sesli bir şekilde? Classic veya Coven farketmez.

Oyuna sahibim ama henüz bir oyun bile oynamadım şayet bir ekip toplanırsa takipteyim ben de öğrenmiş olurum.

Aslında eğlenceli olabilirdi hocam ama ToS kullanıcılarının şifrelerini leak ettikten sonra tekrar dönmemek üzere bıraktım ne yazık ki. O gün bitti benim için.

Ben gelebilirim, tabii şu anlık mikrofonum yok ama oyunu nereden ve nasıl indireceğim?
Hocam oyun önceden ücretsizdi ama saldırılar yüzünden ücretli yaptılar. Steam'den satın almanız gerekecek.

Aslında eğlenceli olabilirdi hocam ama ToS kullanıcılarının şifrelerini leak ettikten sonra tekrar dönmemek üzere bıraktım ne yazık ki. O gün bitti benim için.
Hocam saldırıya uğradılar, onlar açık etmedi ki. Hem ne olacak sadece bir ToS şifresi, değiştirip gelebilirsiniz.

Oyunu bilmiyorum ama oynamak isterim.

Bu sene sonunda tarayıcı altyapısı kapanacak sadece steam üzerinden oynanabilecek diyorlar. İnşallah öyle bir şey olmaz

Üyelik ücretli mi? Yoksa 10 TL'yi verdikten sonra hesap açmak ücretsiz mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…