15 kişi ToS oynamak

Hocam peki oyunun tam olarak amacı ne?
Size kendi rehberimi atayım. Oyunu en iyi oynayarak öğrenebilirsiniz. Çok geniş çaplı bir oyun. İlk zamanlar oyunda kafa karışabiliyor.

Hocam peki oyunun tam olarak amacı ne?
Town isen mafyaları bulmak ve köy meydanında oy birliğiyle astırmak. Mafyaysan da her gece birini öldürüp kimliğini saklamak. Tabi birsürü town ve mafya rolü var ve hepsinin bir ayrıcalığı var. Bu ikisinin dışında bir de Natural grubu var onlar da sadece kendine oynuyor

3-5 el oyun atmadan rolleri tam öğrenemezsiniz. +50 oyundan sonra artık her rolün verdiği mesajlara kadar her şeyi anlıyorsun

Fırsatım olunca satın alacağım, şu anda bütçe planlaması yapıyorum.

Yaklaşık 200-300 saat gömmüşlüğüm var ToS'a eğer yapacak olursanız ben de katılmak isterim.

Town of salem lobby de zaten. Discord baglantısı atıyorlar.Bu Arada fazladan bir premium hesap varsa bana verebilir mi. Reklam gelmiyor oynayamıyorum.

Arkadaşlar, selamlar. Konu sahibinin bir yakınıyım. Oynamak isteyen arkadaşlar beni Discord'dan eklesinler, 15 kişi olunca direkt başlarız.

@Gizemmc O serverler pek kaliteli olmuyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…