15 kişilik MC sunucusu için server önerisi

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
15 kişilik bir MC sunucusu için aşağıdakilerden hangisi daha performanslı/yeterli olur?

Hocam arkadaş arasında mı düşünüyorsunuz yoksa bir sunucu kurup başka insanlar mı bekleyeceksiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Açıklama kısmında bulunan forum üyeliğinin açıklaması tahmin ettiğim gibi Minecraft sunucusu için bir forum sitesi kuruyorsa gereksiz para artışına sebep olacaktır eğer arkadaşla kendi aranızda grupça oynayacaksanız /login pluginleri gibi eklentiler eklemeyecekseniz daha ucuz bir VDS önereceğim şu anda attığınız fotoğraftaki özelliklere boşuna para vereceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bundan önce böyle sunucu bakmıştım fakat bu sunucuda 3 kişi oynansa bile bir süre sonra lag oluyordu. 15 kişi oynayacak. Buna göre bir VDS sunucusu önerirseniz güzel olur.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2321796

Bundan önce böyle sunucu bakmıştım fakat bu sunucuda 3 kişi oynansa bile bir süre sonra lag oluyordu. 15 kişi oynayacak. Buna göre bir VDS sunucusu önerirseniz güzel olur.

Keyubu'daki paketi alabilirsiniz, eğer Keyubu olmaz ise size bu firmayı öneririm kendi makinelerim burada.

Xeon işlemciler çok lag yapabilir, ona dikkat edin yeter.

Keyubu daha iyidir Discord bot hosting satın aldım oradan 2 ay yakın kullandım. Minecraft sunucusu açtım arkadaşlarla oynamak için Keyubu tercih ediniz bence.

Batihost veya keyubu veya rabisu en iyisi budur baskasına bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…