15" M3 Air vs 15" M2 Air farka değer mi?

sadecesade

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ikisi de baz modeller.

1- 15" Mac Air M2 8 CPU 10GPU 8/256
2- 15" Mac Air M3 8 CPU 10GPU 8/256

Elimde şu an M1 Mac Air baz modeli var. Bana yetiyor bazı takılmalar haricinde pek sorunum yok. Benim için iki durum söz konusu:
1- ya bütçemi zorlayıp M3 alacağım ya da aradaki fiyat farkına değmezse M.2 alacağım.
2- kullandığımın ekranı küçük geldiği için büyük ekran istiyorum.

Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada şunu da belirtmek istiyorum nedeni anlamadığım bir şekilde Versus'tan yaptığım karşılaştırma da 66/50 M.2 karşılaştırmayı kazandı.

Versus Karşılaştırma

Son düzenleyen: Moderatör:
M3 yeni nesil ve işlem gücü yüksek olduğu için tercih edilebilir. İşlem gücüne çok ihtiyacınız yok ise M2/16GB versiyonu alırsanız uzun zaman kullanırsınız.
teşekkür ediyorum değerli cevabınız için fakat büyük ekran istediğim için m2 16 bütçemi aşıyor. genel olarak ağır olmayan yazılım işlerinde kullanacağım. m2 ve m3 için aslında ssd hızının yarısını kullanıyor baz modeller diye bir konu okudum bu büyük ekrana değer mi sizce?

Bence 15 inch için fiyat farkı vermeye değmez. M1 13.3 inch iken 15 Inch'e geçmeniz çok büyük bir fark değil bence. Eğer çok sık seyahat etmiyorsanız evinize 24 inch monitör alıp keyfinize bakabilirsiniz. Seyahat ettiğinizde 13 yerine 15 inch size büyük bir ayrıcalık sağlamayacak kanaatimce.

Bence 15 inch için fiyat farkı vermeye değmez. M1 13.3 inch iken 15 Inch'e geçmeniz çok büyük bir fark değil bence. Eğer çok sık seyahat etmiyorsanız evinize 24 inch monitör alıp keyfinize bakabilirsiniz. Seyahat ettiğinizde 13 yerine 15 inch size büyük bir ayrıcalık sağlamayacak kanaatimce.
o zaman siz kısaca 13" m2 16gb alın diyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı