4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 7 Mayıs 2023 #11 Jack İşte dedi: Size bir haber daha vereyim, bu sefer millet ittifakı kazanamazsa ayaklanabilir ki bu neredeyse 1 haftalık tatil demek olur. Cumhur ittifakı kazanamazsa da aynı şey ama daha uzun. Genişletmek için tıkla... Millet bıktı cidden, şaşırmam çıkarsa.
Jack İşte dedi: Size bir haber daha vereyim, bu sefer millet ittifakı kazanamazsa ayaklanabilir ki bu neredeyse 1 haftalık tatil demek olur. Cumhur ittifakı kazanamazsa da aynı şey ama daha uzun. Genişletmek için tıkla... Millet bıktı cidden, şaşırmam çıkarsa.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Mayıs 2023 #12 453476 dedi: Milli Eğitim Bakanı Özer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin sonraki günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Sürprizbozan: Kaynak Okullar seçimden sonraki gün tatil - Dünya Gazetesi Milli EÄitim Bakanı Ãzer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ertesi günü eÄitim öÄretime 1 gün ara vereceklerini açıkladı. www.dunya.com Genişletmek için tıkla... Ünlemi falan yok, zaten böyle olacaktı.
453476 dedi: Milli Eğitim Bakanı Özer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin sonraki günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Sürprizbozan: Kaynak Okullar seçimden sonraki gün tatil - Dünya Gazetesi Milli EÄitim Bakanı Ãzer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ertesi günü eÄitim öÄretime 1 gün ara vereceklerini açıkladı. www.dunya.com Genişletmek için tıkla... Ünlemi falan yok, zaten böyle olacaktı.
Cumhurbaşkanı Adayı Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 149 Yer Bursa 9 Mayıs 2023 #13 3 ders mat kaynıyor .
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #14 453476 dedi: Milli Eğitim Bakanı özer, 14 Mayıs genel seçimleri'nin sonraki günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Sürprizbozan: Kaynak Okullar seçimden sonraki gün tatil - Dünya Gazetesi Milli EÄitim Bakanı Ãzer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ertesi günü eÄitim öÄretime 1 gün ara vereceklerini açıkladı. www.dunya.com Genişletmek için tıkla... İnşallah seçim ilk turda biterde şu hükümetten kurtuluruz. Ülkeyi her noktada dibe batıran AKP siyasetten silinmeli.
453476 dedi: Milli Eğitim Bakanı özer, 14 Mayıs genel seçimleri'nin sonraki günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Sürprizbozan: Kaynak Okullar seçimden sonraki gün tatil - Dünya Gazetesi Milli EÄitim Bakanı Ãzer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ertesi günü eÄitim öÄretime 1 gün ara vereceklerini açıkladı. www.dunya.com Genişletmek için tıkla... İnşallah seçim ilk turda biterde şu hükümetten kurtuluruz. Ülkeyi her noktada dibe batıran AKP siyasetten silinmeli.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.740 12 Mayıs 2023 #15 Seçimi anladık 1 hafta okul tatil eğitim yerlerde sürünüyor iç savaş çıkabilir ikinci tura kalırsa @Abdullah7 iç savaş çıkacak hazırlıklı ol. Son düzenleme: 12 Mayıs 2023
Seçimi anladık 1 hafta okul tatil eğitim yerlerde sürünüyor iç savaş çıkabilir ikinci tura kalırsa @Abdullah7 iç savaş çıkacak hazırlıklı ol.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #16 NeverGive Up dedi: Seçimi anladık 1 hafta okul tatil eğitim yerlerde sürünüyor iç savaş çıkabilir ikinci tura kalırsa @Abdullah7 iç savaş çıkacak hazırlıklı ol. Genişletmek için tıkla... Boncuklu tabancam hazır adamım
NeverGive Up dedi: Seçimi anladık 1 hafta okul tatil eğitim yerlerde sürünüyor iç savaş çıkabilir ikinci tura kalırsa @Abdullah7 iç savaş çıkacak hazırlıklı ol. Genişletmek için tıkla... Boncuklu tabancam hazır adamım
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #17 453476 dedi: Milli Eğitim Bakanı Özer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin sonraki günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Sürprizbozan: Kaynak Okullar seçimden sonraki gün tatil - Dünya Gazetesi Milli EÄitim Bakanı Ãzer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ertesi günü eÄitim öÄretime 1 gün ara vereceklerini açıkladı. www.dunya.com Genişletmek için tıkla... Hazirana kalsaydı öğrencileri kutsal öğrenim mekanlarından mahrum bırakmazdık.
453476 dedi: Milli Eğitim Bakanı Özer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin sonraki günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Sürprizbozan: Kaynak Okullar seçimden sonraki gün tatil - Dünya Gazetesi Milli EÄitim Bakanı Ãzer, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ertesi günü eÄitim öÄretime 1 gün ara vereceklerini açıkladı. www.dunya.com Genişletmek için tıkla... Hazirana kalsaydı öğrencileri kutsal öğrenim mekanlarından mahrum bırakmazdık.