Mert Çukadar

Kilopat
Yakın zamanda Netspeed'in HİPER PRO 75 isimli tarifesini kullanacağım. Evin DSL prizi, modemi koyacağım yere ortalama 15 metre uzaklıkta. O yüzden 15 metrelik bir DSL kablosu arıyorum. Ama gerçekten çok kaliteli olmalı ki neredeyse hiç hız kaybetmemem gerekiyor.
Modemim de bu:
Önerilerinizi bekliyorum.

C2G 28724 RJ11 High Speed Internet Modem Cable, Gray (50 Feet, 15.24 Meters)
Ben şuan bu ürünün 7ft (2 metre) olanından kullanıyorum. Yaklaşık 1 sene önce almıştım Amazon'dan. En iyisi olsun istiyorsanız bu DSL kablosu en iyisidir. Türkiye'de bunun kadar kalitelisini bulamazsınız. Diğer normal kablolar ile arasında çok fark var, daha kalın ve koruma (AWG) konusunda çok daha iyi. 15 metre istiyorsanız 50ft olanından almalısınız fakat gümrük ücreti, kargolaması ile birlikte 215 liraya geliyor. Yaklaşık 5 günde teslim ediliyor bu arada, Aramex firması ile geliyor.

Yeni vergiler yüzünden yurtdışından alabileceğimi sanmıyorum. Acaba Türkiye'de bildiğiniz o kaliteye yakın DSL kablosu var mıdır ?

CAT kabloya fiş çakıp kullanın

Bu konudaki terimlerle fazla aram yok. Demek istediğiniz duvara yeni DSL prizi yaptırabileceğim midir ? CAT kablosu nedir ?

Yeni vergiler yüzünden yurtdışından alabileceğimi sanmıyorum. Acaba Türkiye'de bildiğiniz o kaliteye yakın DSL kablosu var mıdır ?
Vergileri Amazon ödüyor, bütün işlemleri hallediyor, hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan ürün evinize kadar geliyor. Yukarıda bahsettiğim fiyat final fiyat, bütün vergiler içinde. Ne yazık ki Türkiye'de bu kalitede bir DSL kablosu bulmak mümkün değil. En azından ben görmedim hiçbir yerde. Her yeri araştırdığımı hatırlıyorum alırken, bütün kablolar hep standart Dsl kabloları idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…